Besplatan ulaz na Štrand do kraja meseca, sezonske karte u prodaji od četvrtka

Besplatan ulaz na Štrand do kraja meseca, sezonske karte u prodaji od četvrtka

Iako tradicionalno sezona na Štrandu počinje 1. maja, ove godine su kapije Štranda otvorene par dana nakon toga, ukidanjem određenih mera koje je donela Vlada Republike Srbije i krizni štab Grada Novog Sada.

Novosađani su sa radošću dočekali da slobodno vreme provode na jednom od najlepših mesta za relaksaciju, pa je tako JKP "Gradsko zelenilo" omogućilo slobodan ulaz na plažu do 1. juna 2020. godine.

– Na ovaj način želimo da olakšamo kako građanima da što više vremena provode u prirodi, tako i ugostiteljima koji obavljaju svoju delatnost na plaži da u periodu kada nije otvorena kupališna sezona lakše prevaziđu period u kom nisu mogli da ostvaruju prihode zbog epidemije virusa Kovid 19 – navode u "Zelenilu". 

Od četvrtka, 21. maja, počeće prodaja sezonskih ulaznica za zakupce kabina i sezonskih ulaznica bez popusta i sa popustom koje će moći da koriste od 1. juna.

Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri ulaznice, a zakupci malih kabina na dve ulaznice, po ceni izrade od 300,00 dinara. Dokumentacija koju je neophodno priložiti je ugovor o zakupu kabine za tekuću godinu.

Cena sezonske karte bez popusta je 1.345,00 dinara, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1.150,00 dinara.

Radno vreme blagajne je svaki dan od 8 do 16 časova.

Takođe, od 1. juna će početi i tradicionalna akcija "Humanitarni ponedeljak", a naplata ulaza kreće od utorka, 2. juna, kaže se na kraju saopštenja iz "Gradskog zelenila". 

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan