Besplatna filmska projekcija za novosadske bicikliste u četvrtak ispred Spensa

Besplatna filmska projekcija za novosadske bicikliste u četvrtak ispred Spensa

Novosadska biciklistička inicijativa organizuje na otvorenom besplatnu projekciju holandskog filma "Soof", rediteljke Antoanete Beumer, u četvrtak, 26. jula, na stepeništu Spensa, kod službenog ulaza 3 (naspram stadiona).

Kako navode organizatori, cilj događaja je da se Novosađanima i Novosađankama na biciklima ponudi otvoreni bioskop u tzv. ride in konceptu.

Film prikazuje život žene s imenom Soof koja uskoro puni 40 godina i ima sve što je ikada želela – troje dece, mali privatan biznis, pažljivog muža Kaspera i udoban dom. Sve je sjajno, dok se ne zapita da li je dostigla vrhunac života ili postoji još nešto?

Redari Novosadske biciklističke inicijative će čuvati bicikle, te se građani pozivaju da dođu na svojim dvotočkašima. Uz to, organizatori predlažu našim sugrađanima da osim grickalica i pića ponesu i sedalice, jer će im tako biti udobnije i toplije.Projekcija je najavljena za 21 čas, a aplikacije za vremensku prognozu kažu da neće biti padavina. Međutim, ukoliko bude previše hladno ili kišovito, projekcija će biti odložena, napominju organizatori.

Besplatnu projekciju filma “Soof” (s prevodom) Novosadska biciklistička inicijativa organizuje u saradnji sa ambasadom Holandije i organizacijom OPENS 2019.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan