Besplatna predstava za mališane

Besplatna predstava za mališane

U okviru projekta "Igram. Igraj! Igrajmo se!", studenti III godine Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, sa Prirodno - matematičkog fakulteta u Novom Sadu, a pod rukovodstvom prof. Dr Anđelije Ivkov Džigurski i doc. Dr Igora Stamenkovića, pripremili su zabavnu predstavu za mališane.

Predstave će se prikazivati dečici u novosadskim vrtićima "Veseli vrtić" - 20. Decembra u 9 sati i "Kalimero" – 22. decembra u 9 časova. 

Cilj ovakvih akcija je da se deci pokaže da se svi mogu družiti, bez obzira na razlike među njima kao što su nacionalna pripadnost, pripadnost određenoj rasi, materijalni status, pol i drugo; te da treba da poštuju starije, budu poslušni i pomažu drugima.

Sredstva koja se prikupljaju na dobrovoljnoj bazi, ostaju ovim vrtićima za novogodišnje paketiće i potrebne stvari, neophodne za neometano funkcionisanje.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište matičar novi sad promenada klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija novosadska policija jkp novosadska toplana bez vode isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad bez struje klisa Isključenje struje bebe šoping centar promenada novorođenčad jkp lisje betanija novosadski sajam KCV isključenje vode elektrovojvodina servisne informacije Spens JGSP "Novi Sad" sahrane novi sad