Besplatna pripremna nastava iz biologije, hemije i matematike na PMF-u

Besplatna pripremna nastava iz biologije, hemije i matematike na PMF-u

Pored dugogodišnjih besplatnih priprema iz hemije i matematike, ove godine Prirodno matematički fakultet kreće sa besplatnim pripremnom nastavom i iz biologije.

Nastava obuhvata sadržaje koji su obrađeni u gimnazijskim udžbenicima biologije za prirodno-matematički smer, a koje je izdao Zavod za izdavanje udžbenika iz Beograda.

Cilj pripremne nastave je da pripremi buduće studente, ne samo za polaganje prijemnog ispita, već i za savladavanje nastave iz biologije i/ili biologiji srodnih predmeta na studijama.

Nastava je organizovana po celinama koje su obrađivane u okviru predmeta biologija od prvog do četvrtog razreda. Svaku od oblasti prezentuju nastavnici i saradnici Departmana za biologiju i ekologiju uz savremeni pristup nastavi.

Časovi su zamišljeni kao interaktivna nastava uz korišćenje adekvatne opreme.

Pripremna nastava će se odvijati subotom, od 2. marta do 22. juna tekuće godine u trajanju od ukupno 68 školskih časova.

Po završetku predavanja iz pojedinih oblasti, biće organizovano testiranje, analiza testa i izrada mapa uma koje će polaznicima olakšati ponavljanje obrađenog gradiva.Takođe, po završetku čitavog ciklusa pripreme, biće organizovano završno testiranje koje obuhvata kompletno gradivo biologije.

Pripremna nastava je BESPLATNA, ali se od polaznika očekuje da imaju udžbenike iz kojih se nastava izvodi, sveske i pribor za pisanje.

Više informacija možete dobiti na linku OVDE

 Besplatna pripremna nastava iz hemije za polaganje prijemnog ispita se organizuje subotom od 10 časova, u prostorijama Fakulteta (plava zgrada, Trg Dositeja Obradovića 3). Od ove godine, radi se po novoj zbirci zadataka koja se može nabaviti u PMF-ovoj skriptarnici. Prijave za dolazak na pripremnu nastavu nisu potrebne, a sve dodatne informacije mozete dobiti putem maila: 

Detaljan plan pripremne nastave je ovde, a više informacija možete čuti od dr Mirjane Radanović 069 105 03 86.

Podsećamo, drugi ciklus priprema iz matematike je u toku i traje do polovine aprila! Raspored je na linku OVDE

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskopski znaci telep gradonačelnik Miloš Vučević matična knjiga rođenih vremenska prognoza novi sad elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja EPS novorođenčad RHMZ betanija jkp novosadska toplana almaško groblje raspored sahrana novi sad radosne vesti porodilište dunav jkp lisje servisne informacije gradsko groblje Miloš Vučević bez struje servisne informacije novi sad isključenja struje sahrane horoskop bez vode novosadsko porodilište bebe havarija na vodovodu