Besplatna pripremna nastava iz biologije, hemije i matematike na PMF-u

Besplatna pripremna nastava iz biologije, hemije i matematike na PMF-u

Pored dugogodišnjih besplatnih priprema iz hemije i matematike, ove godine Prirodno matematički fakultet kreće sa besplatnim pripremnom nastavom i iz biologije.

Nastava obuhvata sadržaje koji su obrađeni u gimnazijskim udžbenicima biologije za prirodno-matematički smer, a koje je izdao Zavod za izdavanje udžbenika iz Beograda.

Cilj pripremne nastave je da pripremi buduće studente, ne samo za polaganje prijemnog ispita, već i za savladavanje nastave iz biologije i/ili biologiji srodnih predmeta na studijama.

Nastava je organizovana po celinama koje su obrađivane u okviru predmeta biologija od prvog do četvrtog razreda. Svaku od oblasti prezentuju nastavnici i saradnici Departmana za biologiju i ekologiju uz savremeni pristup nastavi.

Časovi su zamišljeni kao interaktivna nastava uz korišćenje adekvatne opreme.

Pripremna nastava će se odvijati subotom, od 2. marta do 22. juna tekuće godine u trajanju od ukupno 68 školskih časova.

Po završetku predavanja iz pojedinih oblasti, biće organizovano testiranje, analiza testa i izrada mapa uma koje će polaznicima olakšati ponavljanje obrađenog gradiva.Takođe, po završetku čitavog ciklusa pripreme, biće organizovano završno testiranje koje obuhvata kompletno gradivo biologije.

Pripremna nastava je BESPLATNA, ali se od polaznika očekuje da imaju udžbenike iz kojih se nastava izvodi, sveske i pribor za pisanje.

Više informacija možete dobiti na linku OVDE

 Besplatna pripremna nastava iz hemije za polaganje prijemnog ispita se organizuje subotom od 10 časova, u prostorijama Fakulteta (plava zgrada, Trg Dositeja Obradovića 3). Od ove godine, radi se po novoj zbirci zadataka koja se može nabaviti u PMF-ovoj skriptarnici. Prijave za dolazak na pripremnu nastavu nisu potrebne, a sve dodatne informacije mozete dobiti putem maila: 

Detaljan plan pripremne nastave je ovde, a više informacija možete čuti od dr Mirjane Radanović 069 105 03 86.

Podsećamo, drugi ciklus priprema iz matematike je u toku i traje do polovine aprila! Raspored je na linku OVDE

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija Petrovaradin vremenska prognoza novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija jkp lisje policija jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad isključenje vode isključenja struje centralno groblje u Futogu Futog novorođenčad sahrane betanija elektrovojvodina bez struje servisne informacije novosađani servisne informacije novi sad bez vode Isključenje struje novosadsko porodilište gradsko groblje klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad bebe RHMZ Vreme u Novom Sadu