Besplatna škola košarke na Štrandu do kraja avgusta

Besplatna škola košarke na Štrandu do kraja avgusta

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je besplatnom košarkaškom treningu za decu na Štrandu koji predstavlja deo prvog zajedničkog projekta Košarkaškog kluba "Star" i Košarkaškog kluba "Sport's world"

Prema rečima jednog od organizatora, Miće Radanovića iz KK „Star", treneri iz ta dva kluba će držati treninge košarke svaki radni dan od 20 do 21 čas do kraja avgusta, a sva deca od 7 do 12 godina, koja žele da treniraju besplatno košarku na Štrandu treba da se u to vreme prijave trenerima na terenu koji će im dati sva potrebna uputstva.

Naime, Grad Novi Sad je prepoznao ideju tih sportskih kolektiva i podržao projekat koji za cilj ima da okupi što veći broj dece iz Novog Sada koja žele besplatno da treniraju košarku na Štrandu.

- Veoma cenimo trud, rad i zalaganje trenera i svih koji su organizovali ovu odličnu letnju sportsku aktivnost. Važno je što je taj sadržaj potpuno besplatan, tako da deci treba samo entuzijazam i malo slobodnog vremena kako bi i preko leta trenirali uz druženje i sklapali neka nova poznanstva. Grad Novi Sad, kao i JKP "Gradsko zelenilo", podržavaju ovu ideju i cilj nam je da što više dece dođe na Štrand da trenira -,  rekao je Ognjen Cvjetićanin i naglasio da i drugi sportski kolektivi mogu da se ugledaju na lep primer saradnje koji su klubovi „Star" i „Sport's world" demonstrirali tom akcijom.

Prema rečima jednog od organizatora, Miće Radanovića iz KK „Star", treneri iz ta dva kluba će držati treninge košarke svaki radni dan od 20 do 21 čas do kraja avgusta, a sva deca od 7 do 12 godina, koja žele da treniraju besplatno košarku na Štrandu treba da se u to vreme prijave trenerima na terenu koji će im dati sva potrebna uputstva.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

JKP Vodovod i kanalizacija Srbija servisne informacije novi sad servisna informacija novi sad elektrovojvodina hrana centar novog sada istraživanje bez struje novi sad isključenja struje konkurs horoskop novosađani Vreme u Novom Sadu betanija OK Vojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza trg slobode zdravlje saveti popularna psihologija MUP Srbije Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novi sad veternik havarija vodovodna mreža bez vode