Besplatne aktivnosti za mlade u Kampusu

Besplatne aktivnosti za mlade u Kampusu

"Kampus" će biti mesto gde će svi studenti i oni koji planiraju da upišu fakultete, ljubitelji dobre zabave i druženja imati priliku da i sami organizuju besplatne aktivnosti ili da unaprede svoj talenat, sa ciljem druženja, zabave, rekreacije, novih znanja i dobrog provoda. Prve u nizu, od najavljenih aktivnosti su kultni bioskop, ekstremni fitnes, škola plesa, radionice javnog nastupa i škola stranih jezika. Sve aktivnosti biće besplatne.

Inicijativu je pokrenuo Marko Haos koji već nekoliko godina organizuje razne besplatne aktivnosti u gradu. On kaže da je sve urađeno bez projekata i pisanja molbi za finansiranje.

- Niko od nas nije plaćen za aktivnosti koje radimo i zato je duh ovoga entuzijastičan, mlad i na neki način drugačiji od svega na šta smo navikli i pravo je uživanje raditi sa ljudima koji se pridružuju organizaciji. Dovoljno je samo da se jave sa svojom idejom, a na meni je da nađem način kako da im pomognem da se ona ostvari - navodi Haos, dodajući da je jedan od ciljeva da se oživi rad fakulteta van amfiteatra i predavanja.

Osim već najavljenih aktivnosti, u planu su i večeri društvenih igara, još veća ponuda stranih jezika i radionice bridža. Marko smatra da ih čeka zanimljiva i uspešna sezona.

- Za sada je najveće interesovanje za besplatan ekstremni fitnes – “Haos program”, koji je u našem gradu aktivan već godinama, a na treninzima kao i na časovima plesa se očekuje više od stotinu ljudi. Besplatan kultni bioskop popunjava amfiteatar bolje od ispita - dodaje.

Akcija je organizovana u saradnji PMF-a i Saveza studenata ovog fakulteta. Dodatne informacije o aktivnostima "Kampusa", dostupne su na fejsbuk profilu.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan