Besplatne avio-karte za medicinske radnike širom sveta

Besplatne avio-karte za medicinske radnike širom sveta

Aviokompanija Katar ervejz (Qatar Airways) poklanja 100.000 avionskih karata za sve medicinske radnike širom sveta u znak zahvalnosti za njihovo herojsko zalaganje tokom pandemije Kovid-19.

Karte će biti dostupne za rezervisanje od sutra, 12. maja, na Međunarodni dan medicinskih sestara/tehničara, čime se ova kompanija zahvaljuje na, kako se navodi, herojskom činu zalaganja medicinskih radnika širom sveta, saopštili su danas iz Katar ervejza.

Besplatne karte će biti dostupne za rezervisanje od 12. do 18. maja ove godine.

Medicinski radnici se mogu prijaviti za ovu specijalnu ponudu na sajtu ove aviokompanije tako što će popuniti formular i primiti specijalni promotivni kod, a na osnovu sistema "ko se pre prijavi".

Medicinski radnici iz celog sveta ostvaruju pravo na besplatne karte, a kako bi kompanija omogućila transparentan i pošten način dodele karata, svaka država će dobiti određeni broj karata, zavisno od populacije države, raspoređeno na period od sedam dana, od 12. do 18. maja.

Tokom trajanja kampanje, karte će se dodeljivati svakog dana a dobitnici će rezultate moći da vide minut nakon ponoći, prema vremenskoj zoni Katara.

Svih 100.000 medicinskih radnika koji preuzmu promotivni kod, moći će da rezervišu do dve besplatne povratne karte u ekonomskoj klasi za bilo koju od dostupnih "Qatar Airways destinacija" – jednu za sebe i jednu sa saputnika.

Karte moraju biti rezervisane do 26. novembra i iskorišćene do 10. decembra 2020. godine,  potpuno su fleksibilne sa neograničenim brojem promena destinacija i datuma putovanja bez ikakvih naknada.

Cena karte i naknada su pokrivene od strane Katar Ervejza, dok se aerodromske takse moraju platiti, a ova ponuda je dostupna samo na letovima ove kompanije.

Aviokompanije u svetu se nalaze pred presudnim izazovom – kako pokušati da se nadomesti deo gubitaka koje su imale višemesečnim prekidom ili smanjivanjem saobraćaja, kao i kako da što pre uspostave poverenje putnika u zdravstvenu bezbednost od virusa na letovima. U toj borbi za svakog putnika "sve je dozvoljeno" i svašta se može očekivati ali i pored tog poslovnog dela ovakav marketinški potez Katar ervejza je, ipak, za svaku pohvalu, prenosi Mondo.

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Jelena

  pre 13 dana i 14 sati

  Krankenschwester

  Oceni komentar:
  0
  0