Besplatne edukacije za mlade o zapošljavanju i zaradi na internetu

Besplatne edukacije za mlade o zapošljavanju i zaradi na internetu

Udruženje Remiks iz Novog Sada će tokom decembra organizovati tri besplatne edukacije za mlade o zapošljavanju i zaradi na internetu uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada – Kancelarije za mlade.

Prva edukacija će biti 17. decembra od 17 do 20 časova u OK klubu, a tema je korišćenje frilens platformi, kreiranju naloga i portfolija na tim platformama i načini konkurisanja za poslove. Edukaciju će držati dvoje iskusnih mladih ljudi koji na ovaj način rade već dugo a zainteresovani se mogu prijaviti OVDE.

Naredna edukacija koja će se održati 23. decembra, takođe od 17 do 20 časova u OK klubu, odnosiće se na upotrebu LinkedIn mreže za kreiranje online radne biografije i pronalaženje potencijalnih poslodavaca. Predavanje će održati Aleksandar Radukin a prijave se podnose OVDE.

Poslednja u nizu je obuka za vođenje bloga i zaradu putem bloga, a predavači će biti Goran i Ivana Babić, autori bloga "Jeftino putuj", koji će kroz praktične primere i lično iskustvo približiti mladima ovaj način zarade putem interneta. Obuka će biti 27. decembra od 17 do 20 sati u OK klubu. Ako želite da se prijavite na ovu obuku, i to možete učiniti na klikom na Gugl upitnik na sajtu Udruženja Remiks.

Internet je veliki poligon za zapošljavanje i zaradu samo je bitno naučiti kako da se pravilno koristi, otkriti svoju sferu interesovanja i postaviti sebi ciljeve. Verujemo da će ove tri edukacije pomoći onima koji već imaju neke ideje da ih razviju i da ih u 2020. godini ostvare. Očekujemo veliki broj prijava, ali zbog kapaciteta prostora u kojem se održavaju obuke moći ćemo da primimo najviše 15 učesnika po događaju – izjavila je koordinatorka projekta Ivana Jovanović.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan