BESPLATNE FIZIČKE AKTIVNOSTI: SOFA ponovo u Novom Sadu

BESPLATNE FIZIČKE AKTIVNOSTI: SOFA ponovo u Novom Sadu

Svakog utorka i četvrtka od 10 do 18.30 časova možete u potpunosti besplatno da u okviru SOFA aktivnosti koristite bazen sportskog centra "Sajmište" Potrebno je samo da se registrujete na njihovom sajtu i da se dan ranije pre termina (do 12h!) prijavite na sam termin.

Udruženje SOFA – studentske i omladinske fizičke aktivnosti – osnovali su studenti i mladi stručnjaci do 35 godina u cilju da svojim delovanjem doprinosu razvoju, afirmaciji i promociji sporta i fizičkih aktivnost, kao i povećanju bavljenja dobrovoljnim i rekreativnim sportom u svim segmentima stanovništva Srbije a prvenstveno među omladinom i studentima.

SOFA omogućava studentima i omladini da se besplatno bave nekom od preko 20 različitih aktivnosti koje su osmišljene tako da se javni ili državni sportski objekti u nepopularnim ili nepopunjenim terminima stave besplatno na korišćenje studentima.

Sa jedne strane, SOFA omogućava studentima besplatnu rekreaciju, a sa druge pruža mogućnost mladim sportskim stručnjacima da pokažu svoja znanja i veštine kroz aktivno učešće u organizovanju i sprovođenju sportskih aktivnosti. Takođe, daju šansu studentima da steknu praksu u struci i obogate svoje radno iskustvo.

Osim u Novom Sadu, SOFA je aktivna i u Beogradu i Kragujevcu, a u planu je proširivanje i na druge univerzitetske gradove u Srbiji (Niš, Subotica, Novi Pazar, Zrenjanin, Čačak…).

 

 

 

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

RHMZ bebe jkp novosadska toplana novosadsko porodilište servisne informacije raspored sahrana novi sad radosne vesti betanija horoskop bez vode bez struje gradsko groblje novosađani havarija na vodovodu elektrovojvodina dunav novorođenčad porodilište štrand raspored sahrana i ispraćaja horoskopski znaci vremenska prognoza novi sad almaško groblje Miloš Vučević matična knjiga rođenih jkp lisje EPS servisne informacije novi sad isključenja struje sahrane