Besplatne pivske ture za verne potrošače Lava

Besplatne pivske ture za verne potrošače Lava

U okviru kampanje "125 godina lavovskog truda za lavovski užitak", Lav pivo obradovaće svoje verne potrošače. Iz kompanije Carlsberg su najavili da će tokom juna organizovati besplatne pivske izlete na kojima će posetioci i uživati u degustaciji Lav piva.

Program izleta obuhvata posetu proizvodnim postrojenjima pivare Carlsberg Srbija u Čelarevu gde će posetioci moći iz prve ruke da saznaju kako se ječam, hmelj, voda i kvasac pretvaraju u Lav i kako se pivo flašira i skladišti. Nakon toga, poseta se nastavlja u Muzeju piva u kome se i degustira pivo i uči od pivskih eksperata kako se pivo pravilno toči i služi. Takođe, u muzeju će biti priče i o istoriji jedne od najčuvenijih srpskih porodica 19. i 20. veka, porodici Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu.
 
Autobuski prevoz do pivare u Čelarevu biće organizovan iz Novog Sada, 3. i 4 juna, u 11, 13 i 15 časova ispred Hale Spens (preko puta benzinske pumpe Velika pečurka), a broj prijavljenih je ograničen. Prijave se vrše radnim danima, slanjem mejla na adresu ili putem LAV facebook stranice.
 
 
 
 

 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan