Besplatne pripreme iz matematike na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu

Besplatne pripreme iz matematike na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu

Prijemni ispiti se bliže i vreme je za finalno doterivanje znanja!

Kako javljaju s Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, prijemni ispiti za sve potencijalne studente ove visokoškolske ustanove održavaju se od 28. do 30. juna 2017. godine.

Stoga, PMF ovom prilikom poziva sve zainteresovane na treći i poslednji ciklus besplatnih priprema za buduće studente matematike i informatike, koji će se održati u petak i subotu, 23. i 24. juna, u vremenu od 9 do 13 časova.

Prethodna prijava nije potrebna, dovoljno je u najavljeno vreme doći u zgradu Departmana za matematiku i informatiku, Trg Dositeja Obradovića 4.

Prijave za upis vrše se u periodu od 21. do 23. juna, a svi detalji upisa na PMF mogu se pronaći na sajtu ovog novosadskog fakulteta

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

groblje JKP Vodovod i kanalizacija betanija isključenja struje sahrane novi sad bebe Daško i Mlađa opens 2019 elektrovojvodina gradsko groblje sahrane jkp lisje novosadsko porodilište lisje servisne informacije novi sad Spens almaško groblje epk 2021 Elektrodistribucija Novi Sad bez vode radosne vesti raspored sahrana novi sad OK Vojvodina havarija na vodovodu Isključenje struje novorođenčad hrana servisne informacije Fruška gora bez struje