Besplatne radionice na Festivalu digitalne kulture "Iskorak"

Besplatne radionice na Festivalu digitalne kulture "Iskorak"

Festival digitalne kuture "Iskorak", koji će se održati od 25. do 28. avgusta u Novom Sadu, na Univerzitetu Educons, ponudiće četiri besplatne radionice namenjene mladima i onima koji svoje prve profesionalne korake planiraju da naprave u svetu digitala.

Tematske oblasti radionica obuhvataju najpopularnije delatnosti digitalne svakodnevnice kao što su: gejming, video produkcija, virtuelna realnost  i digitalna produkcija u kreiranju modernih promotivnih kampanja.

Tokom tri dana, polaznici besplatnih radionica imaće priliku da se bave ilustracijom u video igrama, kreiraju sinopsis za kratak film, upoznaju se sa tehnikama rada i softverima za kreiranje okruženja virtuelne realnosti, kreiraju digitalne kampanje i zavire u svet oblikovanja i izrade veb platformi i stranica, kao i u izradu i upotrebu digitalnog videa, fotografije i zvuka.

Predavači će biti profesori sa Fakulteta za digitalnu produkciju.

Više informacija o sadržaju radionica i programu festivala možete saznati na www.iskorakfestival.org

Broj učesnika je ograničen, te organizator napominje da su prethodne prijave zainteresovanih polaznika obavezne.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje Hitna pomoć uskrs Spens novorođenčad betanija novi sad sremski karlovci klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina gradsko groblje JGSP "Novi Sad" vremenska prognoza jkp lisje servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novi sad matičar raspored sahrana novi sad bez vode Republički hidrometeorološki zavod novosadsko porodilište bebe odbojka servisne informacije novosađani Vreme u Novom Sadu sahrane policijska uprava novi sad isključenje vode