Besplatne radionice za mlade koji žele da započnu svoj biznis

Besplatne radionice za mlade koji žele da započnu svoj biznis

Program će se realizovati u Novom Sadu, u subotu 6. oktobra, a zainteresovani će imati prilike da učestvuju u radionicama o pisanju biznis plana, strateškom planiranju i zaštiti prava intelektualne svojine.

Radionica o pisanju biznis plana namenjena je onima koji žele da započnu svoj biznis. Početak je u 10 časova, a trajaće 90 minuta.

Voditeljka je Marija Prokopić, dipomirana ekonomistkinja i sertifikovana mentorka za potencijalne preduzetnike i MSPP  od strane Ministarstva privrede, Razvojne agencije Srbije i Japanske agencije za međunarodnu saradnju i sertifikovana trenerica od strane Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije za obuke za početnike u poslovanju, finansijsko upravljanje, izvoz za one koji privi put izvoze, pripremu za jedinstveno evropsko tržište, inovacije.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka OVDE.

Radionica o strateškom planiranju namenjena je mladima koji žele da započnu svoj biznis, ali i mladim preduzetnicima početnicima koji žele da unaprede svoje poslovanje. Početak je u 11.45 časova i traje 90 minuta. Voditeljka je Marija Prokopić, dipomirana ekonomistkinja i sertifikovana mentorka za potencijalne preduzetnike.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka OVDE.

Radionica o zaštiti prava intelektualne svojine namenjena je je mladima koji žele da započnu svoj biznis, ali i mladim preduzetnicima početnicima koji žele da unaprede svoje poslovanje. Početak je u 13.30 časova, a radionica traje 90 minuta.

Voditelj će biti Vladimir Šećerov, diplomirani pravnik sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima zaštite prava intelektualne svojine. Diplomirao na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe Privredne akademije u Novom Sadu. Trenutno je savetnik za intelektualnu svojinu u Advokatskoj kancelariji Šećerov koja se bavi ovom granom prava punih 40 godina.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka OVDE.

Učešće je besplatno, a prijave su obavezne za svaku željenu radionicu. Rok za prijavu je 2. oktobar do ponoći.

Odabrani učesnici i učesnice biće obavešteni o selekciji i tačnom mestu održavanja do 4. oktobra putem mejla. Prilikom selekcije prednost će imati mladi do 30 godina, naročito mladi iz prigradskih sredina.

Radionice se realizuju u okviru projekta “(Re)Startuj uspešno”, koji je podržan od Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada – Kancelarija za mlade u okviru realiazacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade za 2018. godinu.

Projekat sprovodi Udruženje "Remiks" iz Novog Sada u partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka, Agencijom Put jednog projekta i Advokatskom kancelarijom Šećerov.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan