BESPLATNI IT KURSEVI: Počelo prijavljivanje za aprilski ciklus

BESPLATNI IT KURSEVI: Počelo prijavljivanje za aprilski ciklus

Neprofitna i besplatna škola IT Bootcamp je otvorila prijave za novi ciklus kurseva koji će početi u aprilu ove godine.

U ponudi su kursevi: Testiranje Softvera (QA) za lokacije Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Zrenjanin i Razvoj veb stranica (PHP + WordPress), koji je namenjen svim punoletnim građanima Srbije. 

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije škola realizuje nastavu onlajn, ali je obavezno da kandidati žive u navedenim gradovima. Kurs nije namenjen osobama koje su poreklom iz navedenh gradova, a žive ili borave na drugim lokacijama ili van Srbije. Proces prijavljivanja je u toku i traje do nedelje, 20. februara.it boot
 


Cilj škole je da pruži besplatno znanje motivisanim i vrednim pojedincima koji nisu imali priliku da se formalno obrazuju u sferi informacionih tehnologija. Kursevi traju 11 nedelja i prilagođeni su tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama. 

IT Bootcamp je osnovan od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Od osnivanja škole 2018. godine do danas, 57 odsto polaznika je našlo svoju šansu na IT tržištu, u 210 IT kompanija, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije. Zahvaljujući onlajn nastavi, škola je dobila mogućnost da organizuje kurseve na više lokacija širom Srbije. 

Više informacija o programu kurseva i uslovima prijave, kao i formulare za prijavu možete pronaći na sajtu škole.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan