Besplatni mamografski i ultrazvučni pregledi 19.11. na Limanu IV

Besplatni mamografski i ultrazvučni pregledi 19.11. na Limanu IV

Dom zdravlja “Novi Sad” pridružuje se akciji preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod nazivom “Otvorena vrata” koja se održava u nedelju 19.11.2017. godine u svim većim zdravstvenim ustanovama u zemlji u periodu od 09:00 do 16:00 časova.

Svi zainteresovani građani moći će da urade besplatne mamografske i ultrazvučne preglede gornjeg abdomena u prizemlju objekta Liman IV, na odeljenju RTG dijagnostike.

Kako bi se izbeglo višesatno čekanje, mole se građani da dođu istog dana, u nedelju 19.11.2017. godine, u 08:00 časova kako bi dobili termin za preglede koje žele da obave.

Za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica.Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina horoskop Sretenje bez struje vremenska prognoza novi sad Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje havarija Republički hidrometeorološki zavod betanija MUP Srbije bez vode saveti vremenska prognoza istraživanje popularna psihologija dan državnosti Vreme u Novom Sadu novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo centar novog sada hrana ugrip novi sad vodovodna mreža Srbija zdravlje JKP Vodovod i kanalizacija konkurs servisna informacija novi sad