Besplatno iznajmljivanje bicikala za kraj sezone

Besplatno iznajmljivanje bicikala za kraj sezone

Sezona iznajmljivanja gradskih bicikala „NS bike” bliži se kraju. Iznajmljivanje bicikala traje od početka aprila, a završava se 8. novembra. Od ukupno 4.000 korisnika, u ovoj godini se registrovalo oko 700 novih korisnika, a bilo je više od 27.000 iznajmljivanja.

- Trudimo se da ovu uslugu olakšamo i učinimo pristupačnom što većem broju korisnika, pa smo tako ove godine proširili biciklističku mrežu i unapredili sistem  izgradnjom još jedne, jedanaeste, automatizovane stanice za iznajmljivanje bicikala, na Beogradskom keju. U znak zahvalnosti Novosađanima na dosadašnjoj saradnji i savesnosti prilikom korišćenja bicikala poklanjamo korisnicima besplatan dan za iznajmljivanje „NS bike”-a. Naime, svi registrovani korisnici će moći, u subotu, 7. novembra, da koriste bicikle besplatno – kažu u JKP „Parking servis“.

Kako bi mogli da zaključe sezonu, u ovom preduzeću apeluju na korisnike da iznajmljene bicikle blagovremeno vrate do 8. novembra do 19 časova na nekoj od sledećih lokacija: „Štrand”, Spens, Novo naselje  - Bulevar Jovana Dučića, kod „Rodića”, Petrovaradin  - Preradovićeva ulica, kod pošte, Železnička stanica, Srpsko narodno pozorište, Kampus Novosadskog univerziteta, Detelinara kod „ABC centra”, Liman 3 kod Doma zdravlja, Liman 3 kod zgrade NIS, Beogradski kej.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan