Besplatno predavanje "Šta vam odlazeći programer neće reći: Izvori nezadovoljstva u IT sektoru"

Besplatno predavanje "Šta vam odlazeći programer neće reći: Izvori nezadovoljstva u IT sektoru"

U organizaciji Psihološkog centra "Self", i organizacija nStarter i CodeTailor, u utorak, 4. aprila, sa početkom u 18 sati, u Poslovnom inkubatoru u Novom Sadu (Vojvođanskih brigada 28) biće održano besplatno predavanje pod nazivom "Šta vam odlazeći programer neće reći: Izvori nezadovoljstva u IT sektoru".

Predavanje će održati dr Dragana Mitrić - Aćimović, poslovni psiholog i HR konsultant, sa dugogodišnjom praksom u unapređivanju rada organizacija, razvoju timova i pojedinaca.

Predavanje se organizuje u sklopu promocije edukativne radionice "Kako motivisati i zadržati programere: Osam moćnih strategija", koja se u centru "Self" održava 8. aprila. Na njemu će zaposlenima u IT sektoru i profesionalcima zainteresovanim za rad u okviru ovog izazovnog sektora, biti prezentovani neki od razloga nezadovoljstva programera i njihovog napuštanja firmi, kao i zablude koje vladaju o uspešnim vidovima motivisanja programera.

- Programeri su najdeficitarniji kadar na našem tržištu rada. To vodi u oštru konkurenciju kompanije u IT sektoru, čije umeće pridobijanja i zadržavanja kvalitetnih ljudi određuje direktno da li će prosperirati ili propasti. Dakle, poznavanje psihologije i motivacije zaposlenih, odnosno kreiranje okruženja po meri zaposlenih je u ovoj industriji izrazito bitno. Otud i potreba za ovakvim predavanjem i edukativnom radionicom – kaže doktorka Mitrić - Aćimović.

Broj mesta na predavanju i radionici je ograničen, te organizatori pozivaju zainteresovane da rezervišu svoje mesto na mejl , ili putem Meetup grupe.

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija štrand Elektrodistribucija Novi Sad sremska kamenica isključenja struje jkp lisje novorođenčad novosadsko porodilište bez vode servisne informacije bez struje Vreme u Novom Sadu Isključenje struje servisne informacije novi sad bebe Republički hidrometeorološki zavod RHMZ elektrovojvodina raspored sahrana novi sad sahrane gradsko groblje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novosađani policija Futog JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Srbiji isključenje vode vremenska prognoza novi sad