BIZARAN SLUČAJ U VIŠEM SUDU: Otkud brica kraj noge optuženog?

BIZARAN SLUČAJ U VIŠEM SUDU: Otkud brica kraj noge optuženog?

Suđenje okrivljenom za pokušaj ubistva nožem svoje kućne pomoćnice Novosađaninu Đorđu Šovljanskom (66) počelo nesvakidašnjim slučajem u sudnici.

Naime, kako javlja "Dnevnik", na samom početku ročišta, na podu, uz petu njegove cipele, uočena je brica.

Optuženi, navodi novosadski dnevni list, očigledno veoma lošeg zdravstvenog stanja, uz teškoće je i sedeo na klupi – između dva krupna, naoružana zatvorska čuvara – pritom i s ortopedskim štapom u rukama, pa bi se teško moglo prepostaviti da bi on ovo hladno oružje mogao da upotrebi za napad na nečiji život.

Ipak, piše "Dnevnik", ostalo je nejasno do kraja pretresa, ko je mogao ostaviti nožić u sudnici. Niko od 17 prisutnih u sudnici nije čuo da je brica pala na laminat iz nečijeg džepa, a to bi se sigurno čulo u tišini postupka.


NE PRIZNAJE POKUŠAJ UBISTVA: Okrivljenom Đorđu Šovljanskom se optužnicom pripisuje da je 3. jula prošle godine u svojoj kući u Кovilju ušao ujutro u sobu u kojoj je spavala spremačica Tanja T. iz Titela, da bi potom, kada je ova iznenada ustala iz kreveta, nju ubo nožem u stomak u predelu gde se nalaze vitalni organi i tako joj naneo teške telesne povrede opasne po život. Šovljanski je izjavio da je razumeo optužni akt, ali da ne priznaje izvršenje dela koje mu se stavlja na teret, piše "Dnevnik".

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan