BIZNIS: Novi Sad i Beograd 1. marta dobijaju nove hotele

BIZNIS: Novi Sad i Beograd 1. marta dobijaju nove hotele

Početkom narednog meseca u Novom Sadu i Beogradu biće otvoreni svetski poznati hoteli, a selekcija za prijem novih radnika već je u toku.

Kako najavljuje "Dnevnik", prvi "Šeraton" hotel u Srbiji treba da bude otvoren 1. marta u Novom Sadu. MК grupa, kompanija u vlasništvu Miodraga Kostića, u novi hotel je investirala 12 miliona evra, a ovo zdanje posedovaće 150 superior soba i deset apartmana, od čega je jedan luksuzni presidential. Novosadski "Šeraton" imaće i sedam konferencijskih sala, kapaciteta od gotovo 800 mesta, s mogućnošću organizacije više događaja istovremeno. Na poslednjem spratu hotela je spa-centar, urađen po najsavremenijem konceptu spa-industrije. Mesto na poslednjem spratu imaju i takozvane klub-sobe, s posebnim benefitima za članove Kluba "Šeraton".Za prvi dan marta u Beogradu najavljeno je otvaranje hotela "Mama šelter", sličnog onom koji već postoji u Francuskoj, Rio de Žaneiru, Los Anđelesu, Dubaiju i Bangkoku, a šansu da dobije posao ima stotinak lica. U prestonici će početkom narednog meseca rad će početi i hotel "Hilton", javlja "Dnevnik".

MIŠKOVIĆ STIGAO I DO SLOVENIJE: Po podacima do kojih je došao novosadski dnevni list, oko 35  najboljih hotela u Srbiji trenutno je u rukama poznatih srpskih biznismena. Osim Кostića, hotele imaju i Petar Matijević. Miroslav Mišković, Mile Dragić, Filip Cepter, Miroljub Aleksić, Đorđe Momirović, Branislav Grujić i Andrej Jovanović, koji je upravo vlasnik hotela „Hilton” koji će biti otvoren početkom narednog meseca. Dok čeka dozvolu za zgradu "Interkontinentala" u Beogradu, Miroslav Mišković je stigao i do Slovenije, gde je kupio hotel istog naziva kao ovaj koji namerava da otvori u prestonici. Osim toga, u Beogradu ima "Kraun plazu", "Holidej in", "Park" i "Nacional", piše "Dnevnik".

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan