"BLIC": Muškarac pokušao da otme devojčicu na Telepu

"BLIC": Muškarac pokušao da otme devojčicu na Telepu

Za sada nepoznati muškarac pokušao je da otme dvanaestogodišnju devojčicu koja je Išla na nastavu u Osnovnu školu "Jožef Atila" na Telepu.

Kako saznaje "Blic", incident se dogodio juče oko 13 časova u blizini nasipa u pomenutom naselju gde je, prema nezvaničnim informacijama, jedan polunag muškarac iz crvenog pikapa nepoznate marke i bez registarskih oznaka pokušao da zgrabi prestravljenu devojčicu i uvuče je u auto.

Majka devojčice Andrea K. kaže za beogradski dnevni list da se 12-godišnjakinja, srećom, istrgla iz ruku napasnika i preko nasipa pobegla u susednu ulicu gde se sakrila.

- Dete nam je, na sreću, dobro i nadamo se da neće imati nikakve traume. Jako se uplašila. Ona je jedno dobro i razumno dete. Bila je u tom strašnom trenutku toliko pribrana da je onako sakrivena virila iz zaklona u nadi da će videti tablice na autu kako bi kasnije lakše identifikovali napadača, ali tablica nije bilo ni sa prednje ni sa zadnje strane – prepričava uzrujana majka za "Blic", te dodaje da su dobili punu podršku od nadležnih u policiji, stručnih službi Centra za socijalni rad i zaposlenih u školi koju pohađa njena ćerka.

U policiji su za 021.rs potvrdili da su primili dojavu o incidentu, te da je devojčica u prisustvu majke dala izjavu.

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan