BLIC: Pokušaj ubistva novosadskog advokata

BLIC: Pokušaj ubistva novosadskog advokata

Novosadskog advokata Branislava Travicu juče je nedaleko od njegove vikendice pokušao da ubije muškarac, koji je odmah uhapšen.

On je, prema saznanjima "Blica", napao pištoljem Travicu jer "on brani mafiju", prvo je pucao u prazno, a onda je repetirao pištolj, koji je bio napunjen.

Travica ga je savladao kada je napadač pokušao da repetira oružje i odmah pozvao policiju, nakon čega je ovaj muškarac uhapšen.

Advokatska komora Vojvodine najoštrije osuđuje pokušaj ubistva advokata Branislava Travice i traži da se postupak protiv osumnjičenog hitno sprovede, a da državni organi preduzmu sve raspoložive mere radi preventivnog delovanja i zaštite advokata kao dela pravosuđa Republike Srbije.

- Napadi na advokate sve su češći i sve teži, a mnogi slučajevi još nisu razrešeni. Država mora ozbiljniije da pristupi porastom broja napada na advokate i rasvetljavanjem slučajeva, jer je napad na advokate napad na pravosuđe – saopštila je AKV.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Neime

  pre 24 dana i 19 sati

  Uvek je bilo nasilja ali mi se čini da se sve više širi, svi oni koji su u neposrednom kontaktu u radu sa ljudima su izloženi raznim vrstama nasilja. Mišljenja sam da su to rezultati sistema u kome smo.

  Oceni komentar:
  0
  7
novi sad isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Srbiji Isključenje struje Vreme u Novom Sadu novosađani zdravlje bez grejanja jp sportski i poslovni centar vojvodina elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje grejanja betanija bebe bez vode isključenja struje vremenska prognoza Spens epidemija gripa Elektrodistribucija Novi Sad bez struje novosadska policija servisne informacije novi sad novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod jkp novosadska toplana