BLIC: Pokušaj ubistva novosadskog advokata

BLIC: Pokušaj ubistva novosadskog advokata

Novosadskog advokata Branislava Travicu juče je nedaleko od njegove vikendice pokušao da ubije muškarac, koji je odmah uhapšen.

On je, prema saznanjima "Blica", napao pištoljem Travicu jer "on brani mafiju", prvo je pucao u prazno, a onda je repetirao pištolj, koji je bio napunjen.

Travica ga je savladao kada je napadač pokušao da repetira oružje i odmah pozvao policiju, nakon čega je ovaj muškarac uhapšen.

Advokatska komora Vojvodine najoštrije osuđuje pokušaj ubistva advokata Branislava Travice i traži da se postupak protiv osumnjičenog hitno sprovede, a da državni organi preduzmu sve raspoložive mere radi preventivnog delovanja i zaštite advokata kao dela pravosuđa Republike Srbije.

- Napadi na advokate sve su češći i sve teži, a mnogi slučajevi još nisu razrešeni. Država mora ozbiljniije da pristupi porastom broja napada na advokate i rasvetljavanjem slučajeva, jer je napad na advokate napad na pravosuđe – saopštila je AKV.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Neime

  pre 86 dana i 21 sat

  Uvek je bilo nasilja ali mi se čini da se sve više širi, svi oni koji su u neposrednom kontaktu u radu sa ljudima su izloženi raznim vrstama nasilja. Mišljenja sam da su to rezultati sistema u kome smo.

  Oceni komentar:
  0
  7
Hitna pomoć vremenska prognoza Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad novi sad elektrovojvodina jkp lisje servisne informacije novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo odbojka uskrs raspored sahrana novi sad bez struje bez vode sahrane isključenje vode bebe Spens vremenska prognoza novi sad isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod sremski karlovci Petrovaradin JGSP "Novi Sad" Isključenje struje novorođenčad betanija novosađani gradsko groblje