BLIC: Smenjen načelnik policijske uprave u Novom Sadu

BLIC: Smenjen načelnik policijske uprave u Novom Sadu

Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić smenjen je početkom septembra, praktično u tajnosti, saznaje "Blic".

Prema  nezvaničnim informacijama "Blica", rešenje o smeni Šušnjića datirano je na 1. septembar ove godine, ali mu je uručeno pre dva dana, navodno zbog toga što je u prethodnom periodu bio na godišnjem odmoru.

Za sada, međutim, nema zvaničnih informacija o tome zašto je do smene došlo, kao ni šta je konkretan razlog i da li ima veze sa brutalnim prebijanjem mladića u Novom Sadu koje se desilo krajem avgusta, a za koje je javnost saznala tek tokom vikenda i nakon objavljivanju videa na društvenim mrežama.

Ono što, međutim, navode izvori "Blica", to prebijanje mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, a za koje se sumnjiči Ivan Kontić (30), desilo se samo nekoliko dana pre formalne smene.

Takođe, navode i da ona nije direktno povezana sa tim događajem, kao i da se "kuvalo" i pre incidenta koji je, malo je reći, uznemirio građane Srbije.

 

Oceni vest:
11
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • doživotna

  pre 40 dana i 14 sati

  Mafijaš smenio mafijaša.... e bože mili smejurije od nazovi države bagre i hoštaplera...20 dana zataškavali mafijaške brutalnosti...

  Oceni komentar:
  1
  26