Bojan Panaotović na čelu KCNS i u naredne četiri godine

Bojan Panaotović na čelu KCNS i u naredne četiri godine

Skupština Novog Sada je na današnjoj sednici donela odluku da poveri upravljanje Kulturnim centrom Novog Sada na mandatni period od četiri godine aktuelnom direktoru KCNS Bojanu Panaotoviću. Time je gradska skupština usvojila predlog UO KCNS da Panaotović upravlja krovnom gradskom ustanovom kulture u narednom četvorogodišnjem periodu.

– Od juna 2015. do danas, naš tribinski program ostvario je oko 3 miliona pregleda na zvaničnom Jutjub kanalu KCNS, u Novi Sad i u KCNS doveli smo, u ovom periodu, trojicu nobelovaca – Petera Handkea, Marija Vargasa Ljosu i Orhana Pamuka, naša izdanja osvojila su 20 književnih nagrada najvišeg ranga... – rekao je Panaotović, a prenosi pres služba KCNS.


On je dodao da je KCNS ostvario plodonosnu saradnju sa desetinama ambasada u Srbiji i sa kulturnim centrima u Srbiji i regionu koji su od velikog značaja za afirmaciju srpske kulture i tradicije, kao što su kulturni centri Gračanice, Vukovara, Istočnog Novog Sarajeva, Herceg Novog, Kotora... Takođe, KCNS, kao centralna ustanova kulture u Novom Sadu, pružio je snažnu podršku procesu osvajanja titule Novi Sad – Evropska prestonica kulture 2021, kaže se u saopštenju iz Kulturnog centra grada. 

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan