Božićne čestitke gradonačelnika i predsednice parlamenta

Božićne čestitke gradonačelnika i predsednice parlamenta

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Crnogorac čestitali su Božić svim građanima koji najveći hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru.

- Dragi sugrađani želim da vaša srca ispuni vera u dobro, a da saosećanje, ljubav, razumevanje i prihvatanje ispune vaše odnose sa bližnjima. Ovaj veliki hrišćanski praznik podseća nas na ono što je u životu najvažnije, a to je da budemo humani šta god da činimo, i da zajednički učinimo svet boljim mestom za život. Želim Vam dobro zdravlje, sreću, poslovni i lični uspeh. Mir Božiji! Hristos se rodi!, navodi se u čestitci gradonačelnika Miloša Vučevića.

- Poštovane sugrađanke i sugrađani, uvaženo sveštenstvo, srdačno vam čestitam Božić, sa željom da najveći hrišćanski praznik dočekate u duhovnom miru, zdravlju, porodičnoj radosti i sreći. Želim vam da predstojeće božićne praznike provedete sa onima koje volite i poštujete, da im u prazničnim danima posvetite ljubav i da svi imamo na umu da su međusobno uvažavanje, razumevanje i tolerancija najvažniji temelji zajedničkog života. Želim vam da zajedno i dostojanstveno gradimo srećniju budućnost i sa ovim mislima upućujem vam tradicionalni božićni pozdrav - Mir Božiji, Hristos se rodi! Srećan Božić!, čestitka je predsednice gradskog parlamenta.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan