BRAVO ZA "BERBERAJ": Uspešno završena još jedna Bricina humanitarna akcija

BRAVO ZA "BERBERAJ": Uspešno završena još jedna Bricina humanitarna akcija

Poznati novosadski frizerski salon obradovao nas je fenomenalnom vešću da je njihova akcija za samo jedan dan ostvarila postavljen cilj.

Kako smo najavili u utorak, Andrija Brica Nikitović je objavio na svom Fejsbuk nalogu da će "Berberaj" u sredu, 10. aprila, šišati  za pomoć starijoj sugrađanki koja se teško kreće u invalidskim kolicima. 

Danas su nas, opet putem ove društvene mreže, obavestili da su u svojoj akciji skupili čak 131.080 dinara, da su se već vratili iz Bačkog Petrovog Sela gde su kupili elektromotorna kolica koja su po mišljenju stručnjaka mnogo bolje rešenje nego električni dodatak za točkove koji je prvobitno planiran.


- Platili smo ih 118 000 dinara, a razliku od 13.080 dinara smo uplatili mladom borcu Radivoju Šijaku  i nadamo se malo ubrzali proces rehabilitacije – rekao je Andrija i zahvalio se svima koji su na bilo koji način pomogli akciju, a posebno svom timu koji je po njegovim rečim "pokidao".


Ponosni smo što u našem gradu imamo ovakve ljude koji su još jednom potvrdili da, osim što su uspešni u svom poslu, rade i predivne stvari za naše, nekad "nevidljive" sugrađane. 

Oceni vest:
21
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milos

  pre 568 dana i 4 sata

  Bravo! Svaka cast

  Oceni komentar:
  0
  8