BRNABIĆ: Zabrana zapošljavanja u 2018. samo kao "kontrolni mehanizam"

BRNABIĆ: Zabrana zapošljavanja u 2018. samo kao "kontrolni mehanizam"

Predsednica Vlade Srbije kaže da će ostati na snazi zabrana zapošljavanja u javnom sektoru i naredne godine, ali isključivo kao kontrolni mehanizam.

- Mislim da će ostati zabrana zapošljavanja u javnom sektoru na snazi i naredne godine, ali samo kao kontrolni mehanizam, da ne bi došlo do povećanja zaposlenih u javnoj upravi – rekla je Ana Brnabić novinarima u Kostolcu.

Ona je pojasnila da i danas ima zapošljavanja u javnoj upravi kada neko ode u penziju ili postoji potreba za više zaposlenih u nekim sektorima.

- Apsolutno je dozvoljeno zapošljavanje, samo se to zapošljavanje kontroliše od posebne komisije Vlade Srbije – pojasnila je ona.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • podbarac

  pre 20 dana i 16 sati

  Mislite "od posebne komisije SNS"?

  Oceni komentar:
  0
  3
Republički hidrometeorološki zavod novosadsko porodilište elektrovojvodina matična knjiga rođenih novosadska policija porodilje novosađanin bebe novorođenčad Vreme u Srbiji Vreme u Novom Sadu OK Vojvodina isključenja struje horoskop RHMZ servisne informacije novi sad novosađani trg slobode novi sad horoskopski znaci gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koncert godine 2017 vremenska prognoza Spens bez vode Isključenje struje betanija bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo odbojka koncert