BRNABIĆ: Zabrana zapošljavanja u 2018. samo kao "kontrolni mehanizam"

BRNABIĆ: Zabrana zapošljavanja u 2018. samo kao "kontrolni mehanizam"

Predsednica Vlade Srbije kaže da će ostati na snazi zabrana zapošljavanja u javnom sektoru i naredne godine, ali isključivo kao kontrolni mehanizam.

- Mislim da će ostati zabrana zapošljavanja u javnom sektoru na snazi i naredne godine, ali samo kao kontrolni mehanizam, da ne bi došlo do povećanja zaposlenih u javnoj upravi – rekla je Ana Brnabić novinarima u Kostolcu.

Ona je pojasnila da i danas ima zapošljavanja u javnoj upravi kada neko ode u penziju ili postoji potreba za više zaposlenih u nekim sektorima.

- Apsolutno je dozvoljeno zapošljavanje, samo se to zapošljavanje kontroliše od posebne komisije Vlade Srbije – pojasnila je ona.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • podbarac

  pre 215 dana i 23 sata

  Mislite "od posebne komisije SNS"?

  Oceni komentar:
  0
  3
servisne informacije novi sad bebe saobraćaj bez vode novosadsko porodilište horoskop bez struje novi sad betanija Srbija klinika za ginekologiju i akušerstvo Petrovaradin Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istraživanje vremenska prognoza novi sad jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu Spens ljubavni horoskop isključenja struje zdravlje elektrovojvodina novosađani horoskopski znaci Republički hidrometeorološki zavod Hitna pomoć RHMZ isključenje vode novorođenčad