BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje na terenu

BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje na terenu

Krv je potrebna – uvek i stalno.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu:   

Ponedeljak, 2. 4 .2018. –  Mobilna ekipa prikupljaće krv u prostorijama Crvenog krsta u Vrbasu, od devet do 11 časova. Druga ekipa biće u Inđiji u Domu zdravlja od 15 do 18 časova. U Zavodu, krv će davati zaposleni u Delta Generali osiguranju od devet časova.

Utorak, 3. 4. 2018. –  Mobilne ekipe prikupljaće krv u prostorijama Crvenog krsta u Sremskim Karlovcima od devet do 11 časova i u Kikindi u prostorijama Crvenog krsta od devet do 12 časova. U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, akcija davanja krvi održaće se od 12 do 16 časova.

Sreda 4. 4. 2018. – Ekipa će raditi u pozorištu u Bečeju od osam do 12 časova.

Četvrtak, 5. 4. 2018. – Mobilne ekipe biće u osnovnoj školi u Ljukovu od osam do 10 časova i u Jarkovcima u ambulanti od 10.30 do 11.30 časova. Druga ekipa biće u Srbobranu u Pozorištancetu od osam do 12 časova.

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme ove ustanove organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog  utorka
  • od do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

magla horoskopski znaci zagađenje saveti isključenja bebe isključenja struje sremska kamenica isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija astrologija sahrane novi sad betanija jkp lisje zodijak elektrovojvodina raspored sahrana novi sad zdravlje matičar novi sad servisne informacije novi sad bez vode novorođenčad zagađenje vazduha zbor građana klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište horoskop dnevni horoskop novosađani raspored sahrana i ispraćaja