BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje u Advokatskoj komori, na Tehnološkom fakultetu...

BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje u Advokatskoj komori, na Tehnološkom fakultetu...

Krv je potrebna – uvek i stalno.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu:  

Ponedeljak 30. 10. 2017. – Mobilna ekipa prikupljaće krv na Tehnološkom fakultetu, od 8.30 do 12 časova, i na Fakultetu za pravne i poslovne studije "Lazar Vrkatić", od 11 do 13 časova.

Utorak 31. 10. 2017. – Mobilna ekipa biće u Advokatskoj komori, Zmaj Jovina 20, od 8 do 14 časova, dok će u Zavodu krv davati članovi Srpskog narodnog pokreta 1389 od 12 do 18 časova.

Sreda 1. 11. 2017. – Mobilne ekipe radiće u Pivnicama, u Vatrogasnom domu, od 8 do 10 časova, i u Despotovu, u biblioteci, od 8 do 10 časova.

Četvrtak 2. 11. 2017. – Mobilne ekipe prikupljaće krv na Visokoj poslovnoj školi od 11 do 13 časova, kao i na Poljoprivrednom fakultetu od 9 do 12 časova.

Petak 3. 11. 2017. –  Mobilne ekipe biće u Beški, u školi, od 8 do 11 časova, i u Baču u Domu zdravlja od 8 do 11 časova.

- Shodno trenutnim potrebama klinika, pozivaju se dobrovoljni davaoci A i 0 krvne grupe da daju krv
– poručuje se još u saopštenju.

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme ove ustanove organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog  utorka
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani betanija bez vode isključenja struje centralno groblje u Futogu Novo groblje u Petrovaradinu Vreme u Novom Sadu jkp novosadska toplana bebe Zavod za transfuziju krvi Vojvodine sahrane vremenska prognoza novi sad vremenska prognoza RHMZ klinički centar vojvodine Isključenje struje gradsko groblje Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez struje servisne informacije JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina jkp lisje isključenje vode servisne informacije novi sad