BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje u Skupštini grada, "Mađar sou", Gajdobri, Gložanu...

BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje u Skupštini grada, "Mađar sou", Gajdobri, Gložanu...

Krv je potrebna – uvek i stalno.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu:  


Ponedeljak 16. 10. 2017.
 – Mobilne ekipe prikupljaće krv u Gajdobri u biblioteci, od 8 do 10 časova, i u Gložanu u Domu kulture, od 8 do 10 časova.

Utorak 17. 10. 2017. – Mobilna ekipa biće u prostorijama "Mađar soa", od 10 do 12 časova, dok će u Zavodu krv davati učenici gimnazije "Laza Kostić" od 8.30 časova.

Sreda 18. 10. 2017. – Mobilna ekipa radiće u Skupštini grada, od 9 do 12 časova.

Četvrtak 19. 10. 2017. – U Zavodu, krv će davati učenici Medicinske škole od 9 časova i učenici škole za dizajn "Bogdan Šuput" od 11 časova.

Petak 20. 10. 2017. –  Mobilne ekipe biće u Novim Karlovcima, u školi, od 8 do 10 časova, i u Krčedinu u osnovnoj školi, od 8 do 10 časova. U Zavodu, krv će davati učenici Saobraćajne škole od 9 časova.

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme ove ustanove organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog  utorka
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina novosadska policija JGSP "Novi Sad" izmena režima saobraćaja bez struje betanija mural klisa klinika za ginekologiju i akušerstvo izmena trase autobusa Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu novosađani servisne informacije novi sad novorođenčad bez vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sahrane novi sad horoskop servisne informacije isključenja struje raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija jkp novosadska toplana bebe intervju novosadsko porodilište isključenje vode