BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje u Skupštini grada, "Mađar sou", Gajdobri, Gložanu...

BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje u Skupštini grada, "Mađar sou", Gajdobri, Gložanu...

Krv je potrebna – uvek i stalno.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu:  


Ponedeljak 16. 10. 2017.
 – Mobilne ekipe prikupljaće krv u Gajdobri u biblioteci, od 8 do 10 časova, i u Gložanu u Domu kulture, od 8 do 10 časova.

Utorak 17. 10. 2017. – Mobilna ekipa biće u prostorijama "Mađar soa", od 10 do 12 časova, dok će u Zavodu krv davati učenici gimnazije "Laza Kostić" od 8.30 časova.

Sreda 18. 10. 2017. – Mobilna ekipa radiće u Skupštini grada, od 9 do 12 časova.

Četvrtak 19. 10. 2017. – U Zavodu, krv će davati učenici Medicinske škole od 9 časova i učenici škole za dizajn "Bogdan Šuput" od 11 časova.

Petak 20. 10. 2017. –  Mobilne ekipe biće u Novim Karlovcima, u školi, od 8 do 10 časova, i u Krčedinu u osnovnoj školi, od 8 do 10 časova. U Zavodu, krv će davati učenici Saobraćajne škole od 9 časova.

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme ove ustanove organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog  utorka
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode vremenska prognoza dunavski park RHMZ Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje gradsko groblje sahrane novosađani raspored sahrana novi sad bebe završni ispit JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje elektrovojvodina novorođenčad servisne informacije novi sad mala matura centralno groblje u Futogu isključenje vode Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novi sad jkp lisje novosadsko porodilište servisne informacije betanija jkp novosadska toplana klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje