BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje u Sremskim Karlovcima, Kisaču, Temerinu...

BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje u Sremskim Karlovcima, Kisaču, Temerinu...

Krv je potrebna – uvek i stalno.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane i građanke da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu:   

Ponedeljak, 8. 4. 2019. – Mobilna ekipa prikupljaće krv u Inđiji, u prostorijama Doma zdravlja, u periodu od 8 do 12 časova.

Utorak, 9. 4. 2019. – Mobilna ekipa dežuraće u Sremskim Karlovcima, u Crvenom krstu, od 9 do 11 časova.

Krv će u utorak davati i zaposleni u Erste banci u Novom Sadu, u filijali na Bulevaru oslobođenja 5, od 8 do 11 časova.

U prostorijama Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine u Novom Sadu, krv će davati polaznici i polaznice Centra za osnovnu policijsku obuku iz Sremske Kamenice, od 9 časova.

Sreda 10. 4. 2019. – Jedan mobilna ekipa biće u Bečeju, u prostorijama Pozorišta, od 8 do 12 časova. Druga će dežurati u Sremskoj Mitrovici, u Crvenom krstu, od 8.30 do 11.30 časova.

Krv će se prikupljati i u Pančevu, u Crvenom krstu, od 9 do 12 časova.

U prostorijama Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine u Novom Sadu, krv će davati učenici i učenice Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj", od 9 časova.

Četvrtak, 11. 4. 2019. – Akcije dobrovoljnog davanja krvi biće organizovane u Sivcu, u Mesnoj zajednici, od 8.30 do 10.30 časova,  kao i u Novom Bečeju, u prostorijama Osnovne škole, od 8.30 do 12 časova.

U Temerinu, krv će davati članovi i članice Srpske radikalne stranke, od 8 do 11 časova.

Petak, 12. 4. 2019. – Mobilne ekipe prikupljaće krv u Kisaču, u Zemljoradničkoj zadruzi, od 8 do 10 časova, u Vršcu, u Mesnoj zajednici, od 9 do 12 časova, kao i u Vrbasu, u Crvenom krstu, od 8 do 11 časova.

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme ove ustanove organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog  utorka
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu.

Građanima i građankama na raspolaganju je i info telefon: 021 48 77 980 i 48 77 972.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje elektrovojvodina servisne informacije Vreme u Novom Sadu horoskopski znaci sremski karlovci novorođenčad novosadska policija bez vode crna hronika Elektrodistribucija Novi Sad betanija raspored sahrana novi sad isključenje vode sahrane novi sad Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo dnevni horoskop novosađani Republički hidrometeorološki zavod mup novi sad servisne informacije novi sad bebe horoskop raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosadsko porodilište jkp lisje RHMZ