"BUDI SVOJA VEZA": Sajam zapošljavanja za studente 14. novembra na FTN

"BUDI SVOJA VEZA": Sajam zapošljavanja za studente 14. novembra na FTN

Na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu će se u utorak, 14. novembra, održati drugi po redu sajam zapošljavanja namenjen studentima.

Kako navode organizatori, sudentska organizacija ESTIEM, Sajam pod nazivom "Budi svoja veza" organizuje sa ciljem da približi studentima kompanije i mogućnosti zapošljavanja i realizacije stručne prakse.

Studenti će moći da razgovaraju sa predstavnicima kompanija, dobiju željene informacije i ostave svoje CV-jeve. Glavni cilj događaja jeste da što više studenata dođe do posla ili dobije priliku za stručnu praksu, kao i da shvati koje je njihovo potencijalno buduće radno mesto.

Takođe, u okviru Sajma biće organizovane i radionice na kojima će predstavnici kompanija na interaktivan način predstaviti svoje poslovanje.

Na ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja prisustvovaće predstavnici 10 kompanija (Neoplanta, Norma group, Lear, Tarkett, Medela, Univerexport, Calzedonia, Continental, Carlsberg i Coca Cola Hellenic) kao i IdeaLab.

Кompanije će se predstaviti na štandu u holu Fakulteta tehničkih nauka od 10 do 17 časova.

Svečano otvaranje Sajma održaće se 14. novembra u 9 sati, u svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka na kome će prisustvovati dekan Fakulteta tehničkih nauka prof. dr Rade Doroslovački, profesori, studenti i predstavnici kompanija.

ESTIEM studentska organizacija je evropsko udruženje studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta čiji se ogranak u Novom Sadu nalazi na Fakultetu tehničkih nauka i okuplje studente Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana novi sad sahrane novi sad Novo naselje horoskop izmena režima saobraćaja novosađani bez struje policija bez vode elektrovojvodina isključenje vode gradsko groblje sahrane jkp lisje opens distrikt servisne informacije novi sad novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja Elektrodistribucija Novi Sad opens 2019 servisne informacije novosadska policija novorođenčad bebe isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje