"BUDI SVOJA VEZA": Sajam zapošljavanja za studente 14. novembra na FTN

"BUDI SVOJA VEZA": Sajam zapošljavanja za studente 14. novembra na FTN

Na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu će se u utorak, 14. novembra, održati drugi po redu sajam zapošljavanja namenjen studentima.

Kako navode organizatori, sudentska organizacija ESTIEM, Sajam pod nazivom "Budi svoja veza" organizuje sa ciljem da približi studentima kompanije i mogućnosti zapošljavanja i realizacije stručne prakse.

Studenti će moći da razgovaraju sa predstavnicima kompanija, dobiju željene informacije i ostave svoje CV-jeve. Glavni cilj događaja jeste da što više studenata dođe do posla ili dobije priliku za stručnu praksu, kao i da shvati koje je njihovo potencijalno buduće radno mesto.

Takođe, u okviru Sajma biće organizovane i radionice na kojima će predstavnici kompanija na interaktivan način predstaviti svoje poslovanje.

Na ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja prisustvovaće predstavnici 10 kompanija (Neoplanta, Norma group, Lear, Tarkett, Medela, Univerexport, Calzedonia, Continental, Carlsberg i Coca Cola Hellenic) kao i IdeaLab.

Кompanije će se predstaviti na štandu u holu Fakulteta tehničkih nauka od 10 do 17 časova.

Svečano otvaranje Sajma održaće se 14. novembra u 9 sati, u svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka na kome će prisustvovati dekan Fakulteta tehničkih nauka prof. dr Rade Doroslovački, profesori, studenti i predstavnici kompanija.

ESTIEM studentska organizacija je evropsko udruženje studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta čiji se ogranak u Novom Sadu nalazi na Fakultetu tehničkih nauka i okuplje studente Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan