BUDITE U TOKU: Exit aplikacija dostupna i ove godine

BUDITE U TOKU: Exit aplikacija dostupna i ove godine

Exit tim se i ove godine potrudio da posetiocima omogući lakše snalaženje na festivalu uz pomoć aplikacije za mobilne telefone.

Zahvaljujući ovoj aplikaciji posetioci i ljubitelji muzike lako i u nekoliko koraka mogu pronači sve informacije u vezi sa festivalom. Aplikacija emituje najnovije vesti, fotografije i izjave, nastupe izvođača, satnicu i raspored bina, a možete i da "četujete" sa ostalim korisnicima aplikacije, koji se verovatno nalaze negde u vašoj blizini, i stvorite možda i novo prijateljstvo. 

Nova Exit aplikacija dostupna i za Andrioid i iOS uređaje, a ove godine na njoj imate nekoliko opcija. Ono što je novina u odnosu na prošlu godinu jeste Exit magazin u kojem možete pročitati razne tekstove kao što je "kako izbeći gužvu u redovima za karte" i drugo.

Za početak ukoliko i dalje niste kupili kartu za Exit na ovom appu možete videti koje karte su i dalje dostupne. Za vas koji ste kartu kupili, korisna opcija je lineup, gde možete da filtrirate sve izvođače ovogodišnjeg Exita i saznate sve potrebne informacije o njima. Opcija map pomoćiće vam da lakše pronađete bine, glavne ulaze i prodajna mesta.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan