BULEVAR EVROPE: Hotel "Šeraton" umesto "Holidej Ina"

BULEVAR EVROPE: Hotel "Šeraton" umesto "Holidej Ina"

Lanac luksuznih hotela širi se od novembra i na Novi Sad, tačnije na Bulevar Evrope, u zgradu čiji je vlasnik biznismen Miodrag Kostić.

Kako prenose "Novosti", posle uspešne saradnje s lancem hotela "Kempinski", kompanija "MK grupa" je uspostavila saradnju i s poznatim brendom hotela "Šeraton", koji je deo "Meriot internacionala".

U kompaniji "MK" za beogradski list preciziraju da otvaranje hotela "Šeraton" - Novi Sad", koji se nalazi na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope, očekuju sredinom novembra i dodaju da ovim potezom nastavljaju svoj strateški cilj, da budu vodeća hotelska kompanija iz oblasti turizma u regionu.

- Osim ovog hotela, u planu je širenje hotelskog biznisa u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Ovim potezom kompanija "MK grupa" potvrđuje planove za dalje širenje poslovanja iz oblasti turizma i bankarstva – kažu za "Novosti" u Kostićevoj kompaniji.

Zgradu u kojoj će od novembra biti "Šeraton", Miodrag Kostić je krajem prošle godine kupio od Vojislava Gajića, vlasnika "Aleksandar gradnje". Gajić je u nju uložio oko 11 miliona evra i planirao je da otvori hotel "Holidej in", ali su ti pregovori propali. Reč je o zdanju koje se prostire na ukupno 8.500 kvadrata.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan