Burma kao magnet za žene

Burma kao magnet za žene

Muškarci sa burmom su proverena roba i jak afrodizijak za mnoge žene. To što su oženjeni znači da vrede. Bar tako misle pojedine pripadnice lepšeg pola, koje se zaljubljuju u zauzete muškarce. Sa druge strane, žena čim stavi burmu na desnu ruku, nije više toliko interesantna i privlačna muškom polu. Zašto je to tako?

Burma na ruci znak je da je muškarac zauzet i tuđi. Ali to ne znači da ga, uprkos tom jasnom i vidljivom obeležju, neke žene neće pokušati osvojiti. Vođene krilaticom da je trava zelenija u tuđem dvorištu napadaju samo zauzete muškarce, koji to vešto koriste. Zato i sve manje skidaju burmu kad izlaze u grad s društvom jer znaju da im baš ona diže cenu kod nekih dama.

- Iako pojedina istraživanja stvarno pokazuju da žene vole zabranjeno voće, ipak mislim da je to samo predrasuda. Verujem da burma na ruci može podjednako da digne, kao i da spusti cenu i muškarcima i ženama. Pitanje je kakva je ta osoba koja odlučuje da se upusti u odnos sa nekim ko je zauzet i koji su njeni motivi, ali isto je bitno i to na koji način zauzeta osoba zrači i privlači, odnosno kakvu poruku ona šalje – kaže psiholog Leo Ivanišević, i dodaje da ne postoji poseban tip žene koji ciljano juri oženjene muškarce.

Ljudi se upuštaju u afere iz različitih razloga, a za prevaru veću odgovornost nose supružnici nego treća osoba. Devojka koja se upusti u avanturu sa oženjenim treba da zna da joj to može doneti besnu ženu za vratom, uplitanje u komplikovane odnose, mnogo stresa, neprospavanih noći i osećaj krivice.

- To joj može doneti i ružnu etiketu razvratnice i razaračice brakova. Iako su ovakve etikete besmislene, neosnovane i nepravedne prema ženama nikome nije prijatno kad ga nazivaju pogrdnim imenima. Pitanje je gde je tu odgovornost muškarca koji vara – ističe Ivanišević.

Ostatak vesti pročitajte ovde.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan