Čanak dao izjavu u policiji: Ovo je besramna haranga na drugačija mišljenja

Čanak dao izjavu u policiji: Ovo je besramna haranga na drugačija mišljenja

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak danas je u Policijskoj upravi Novi Sad dao izjavu po zamolnici nadležnih organa Crne Gore.

Čanku je tom prilikom predočeno da je protiv njega NVO "Alternativa" podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, javlja portal 021.rs.

Kako je saopšteno iz LSV, Čanak je tom prilikom rekao da je na teritoriju Crne Gore ušao 3. septembra, a napustio je tri dana kasnije.

Po ovom pitanju ne želim ništa posebno da izjavim, jer je ovde izmišljena organizacija koja služi tome da se ja, ako je moguće, zastrašim i izložim neprijatnostima zato što sam dao podršku prijateljima u Crnoj Gori da sačuvaju mir i bezbednost u svom gradu Cetinju. To je besramna haranga na drugačija mišljenja i zato će njeni inicijatori i njihovi surabotnjici u Republici Srbiji kad-tad odgovarati – izjavio je Čanak. 

Istakao je da ovom prilikom nije dostavljena krivična prijava, kao i da su navodi koji su mu predočeni netačni i neistiniti.

Protiv mene su krivičnu prijavu na istu temu u Srbiji podneli i tzv. Dveri, a glavni zastupnik ove škole mišljenja je Ivica Dačić. Kada na kraju pogledam ko to vodi kampanju protiv mene, potpuno je jasno da sam na pravoj strani – poručio je Čanak.

O razgovoru koji je počeo u 10h i završen u 10:40h vođena je službena beleška, prenosi portal 021.rs.

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Iznogud

  pre 513 dana i 19 sati

  A i tvoje filozofiranje nam je već preko glave....

  Oceni komentar:
  2
  6