Celokupan dobitak na lutriji donirao azilu za napuštene životinje

Celokupan dobitak na lutriji donirao azilu za napuštene životinje

Šta biste vi uradili da ste osvojili nagradu na “greb-greb” srećki? Platili biste račune, otišli u šoping? Jedan mladić iz Dalasa poklonio je svoj dobitak azilu za napuštene životinje...

Kada je Bris Vučekovič osvojio 500 dolara na greb-greb lutriji, nije dugo razmišljao šta će uraditi sa nagradom. Naime, on je sav novac donirao skloništu za životinje u Dalasu.

- Sama brojnost tih životinja u skloništu navodi me na razmišljanje, nije lako izaći sa njima na kraj. - rekao je Vučeković o svojoj odluci.

Sklonište Dallas Animal Shelter trenutno pruža utočište za 600 pasa i mačaka, koji čekaju na udomljavanje. Naime, ovaj mladić je proteklog Božića baš iz ovog azila udomio majmuna po imenu Fred, koji je izgubio jednu nogu.

- Moj cilj u životu je da se brinem o što više spasenih pasa. – rekao je Bris.

Vučekovič je u subotu došao u azil kombijem punim hrane i opreme za životinje. Donacije su, kaže direktorka sklonište Tereza Klik, bile više nego dobrodošle.

Iako je ova nagrada bila mala, da je dobio milion dolara, Vučekovič bi uradio istu stvar i nada se da će njegovi postupci inspirisati druge da pomognu onoliko koliko su u mogućnosti.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan