Četiri ulice u Begeču dobile novi asfalt

Četiri ulice u Begeču dobile novi asfalt

Nakon završenog presvlačenja kolovoza novim asfaltom u ulicama Kralja Petra Prvog, Svetozara Markovića, Braće Ćeran i Zmaj Jovinoj, radnici JKP "Put" nastavljaju radove – u toku je uređivanje bankina i kopanje kanala za odvodnjavanje.

Presvlačenje kolovoza novim asfaltom započeto je u Prvomajskoj ulici u Futogu, a tokom narednih nedelja će se nastaviti u još nekoliko ulica: Vojvode Bojovića, Dušana Košutića i Dunavskoj. U tom mestu planirano je da se urede i saobraćajne površine u krugu Kulturno-informativnog centra.

Što se Rumenke tiče, u ulicama Cara Lazara i Petefi Šandora završeni su pripremni radovi za asfaltiranje koje se privodi kraju, prenosi "Dnevnik".

Građevinske ekipe su u Novom Sadu angažovane na većem broju lokacija na zatvaranju raskopanih javnih površina nakon radova koji su bila povereni drugim preduzećima. Reč je o Limanima 1 i 2, Grbavici, Turgenjevljevoj i Ulici Bogdana Garabantina. Ti poslovi ne ometaju odvijanje saobraćaja.

Po okončanju radova na popravci pešačkih staza u Fruškogorskoj i Kisačkoj ulici, nastavljeni su radovi u Ulici Antona Čehova, u krugu dvorca – stare streljane Eđšeg. Akcenat je stavljen na popravku tribina i sportskih terena.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan