Četiri ulice u Begeču dobile novi asfalt

Četiri ulice u Begeču dobile novi asfalt

Nakon završenog presvlačenja kolovoza novim asfaltom u ulicama Kralja Petra Prvog, Svetozara Markovića, Braće Ćeran i Zmaj Jovinoj, radnici JKP "Put" nastavljaju radove – u toku je uređivanje bankina i kopanje kanala za odvodnjavanje.

Presvlačenje kolovoza novim asfaltom započeto je u Prvomajskoj ulici u Futogu, a tokom narednih nedelja će se nastaviti u još nekoliko ulica: Vojvode Bojovića, Dušana Košutića i Dunavskoj. U tom mestu planirano je da se urede i saobraćajne površine u krugu Kulturno-informativnog centra.

Što se Rumenke tiče, u ulicama Cara Lazara i Petefi Šandora završeni su pripremni radovi za asfaltiranje koje se privodi kraju, prenosi "Dnevnik".

Građevinske ekipe su u Novom Sadu angažovane na većem broju lokacija na zatvaranju raskopanih javnih površina nakon radova koji su bila povereni drugim preduzećima. Reč je o Limanima 1 i 2, Grbavici, Turgenjevljevoj i Ulici Bogdana Garabantina. Ti poslovi ne ometaju odvijanje saobraćaja.

Po okončanju radova na popravci pešačkih staza u Fruškogorskoj i Kisačkoj ulici, nastavljeni su radovi u Ulici Antona Čehova, u krugu dvorca – stare streljane Eđšeg. Akcenat je stavljen na popravku tribina i sportskih terena.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina zodijak jkp lisje isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode štrajk poštara astrologija novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije bez struje betanija matičar novi sad pošte srbije servisne informacije novi sad Isključenje struje vremenska prognoza bebe horoskop isključenje vode dnevni horoskop sahrane novi sad horoskopski znaci Elektrodistribucija Novi Sad Ledena Šuma gradonačelnik Miloš Vučević novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad