Četvrta prolećna "Cvetna pijaca" u petak i subotu kraj Spensa

Četvrta prolećna "Cvetna pijaca" u petak i subotu kraj Spensa

Pokret gorana Novog Sada u petka i subotu, 12. i 13. maja, organizuje četvrtu prolećnu cvetnu pijacu za izlagače i sugrađane. "Cvetne pijace" održavaju se na platou ispred SPC "Vojvodina".

Kako poručuju organizatori, i naredna "Cvetna pijaca" će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu i izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Na četvrtoj ovogodišnjoj "Cvetnoj pijaci" svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 83 proizvođača cveća i sadnica i 12 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

- Naši izlagači se svaki put trude da našim sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača. I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca – kaže se u saopštenju Pokreta gorana Novog Sada.

Naredna "Cvetnu pijacu" organizatori planiraju za 19. i 20. maj 2017. godine.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan