"Ciklonizacija" radi u tri smene, dezinfikuju se gradski autobusi, šalter-sale, poslovnice javnih preduzeća...

"Ciklonizacija" radi u tri smene, dezinfikuju se gradski autobusi, šalter-sale, poslovnice javnih preduzeća...

U okviru preventivnih mera zaštite građana i sprečavanja širenja korona virusa, koje sprovodi Gradska uprva, novosadska "Ciklonizacija" je još tokom vikenda uvela rad i u trećoj smeni i počela redovnu dezinfekciju svih autobusa JGSP Novi Sad koji se koriste. A, kako navode iz "Ciklonizacije", dezinfekcija će se sprovodizi sve dok za tim bude bilo potrebe.

Takođe, tokom vikenda, pre odluke o zatvaranju škola, "Ciklonizacije" je sprovela dezinfekciju preko 50 osnovnih i srednjih državnih škola. Akcija je izvelo više od 30 obučenih operativaca.

– Dezinfekcija se izvodi i u poslovnicama "Informatike" i drugih javnih preduzeća, prostorima gradskih uprava, kao i zgradama sudova i svim drugim javnim prostorima sa većom frekvencijom građana. Tretmani se izvode dezificijensom koji deluje na sve tipove virusa, bakterija i gljivica. Dezificijens se aplicira ručnim pumpama, električnim i motornim aerosol generatorima i leđnim motornim prskalicama – objašnjava Dario Aćimović, PR menadžer "Ciklonizacije".

Prema njegovim rečima, ovo preduzeće je, prateći epidemiološku situaciju u svetu i Evropi, u pethodnim mesecima obezbedilo dodatne količine preparata za dezinfekciju, a nabavljena je i dovoljna količina zaštitnih odela, maski, rukavica i naočara za sve operativce.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan