"CIKLONIZACIJA": Tretmani protiv komaraca u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima

"CIKLONIZACIJA": Tretmani protiv komaraca u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima

Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opštine Sremski Karlovci biće izvedeni u periodu od 14. do 29. avgusta, a na području Grada Novog Sada od 16. do 31. avgusta, saopštila je novosadska "Ciklonizacija".

Kako se navodi, tačno mesto i vreme tretmana zavisiće od monitoringa i vremenskih uslova, a tretmani će se izvoditi preparatima na bazi lambda-cihalotrina i deltametrina.

Upozoravaju se pčelari da je preparat toksičan za pčele, te da košnice zatvore ili uklone najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja.

Dejstvo preparata traje tri dana.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

trg slobode novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosađani matična knjiga rođenih izložba betanija Vreme u Novom Sadu koncert Spens vremenska prognoza klinika za ginekologiju i akušerstvo atheist rap RHMZ horoskop Vreme u Srbiji porodilje novorođenčad koncert godine 2017 odbojka isključenja struje servisne informacije novi sad bez struje OK Vojvodina transfuzija krvi Republički hidrometeorološki zavod horoskopski znaci elektrovojvodina Isključenje struje bebe bez vode