CINEPLEXX PROMENADA: Tom Hardi kao ubilački zaštitnik na "Comic night" događaju

CINEPLEXX PROMENADA: Tom Hardi kao ubilački zaštitnik na "Comic night" događaju

Jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova, Venom, vraća se na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada i to na "Comic night" događaju, u četvrtak 14. oktobra od 20 časova. Sve posetioce očekuje originalni poster filma na poklon.

Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude "smrtonosni zaštitnik" San Franciska.

Nakon događaja iz poslednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju "čudni par" čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke. Druga lica koja se vraćaju su Mišel Vilijams kao Eni (Edijeva bivša devojka) i Rid Skot kao doktor Den Luis (Enin verenik). Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt. Međutim, šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž, krvoločnijeg od svog domaćina?Ne propustite "Venom 2" na "Comic night" događaju u bioskopu Cineplexx Promenada koji nam donosi potpuno novu dimenziju superherojskih filmova, mnogo akcije, neočekivanih obrta, kao i sjajne poklone za sve posetioce. Najsrećniji posetioci Comic night događaja pored poklon postera, osvojiće i neki od stripova Marvel univerzuma koje je pripremila Čarobna knjiga.

 

Ulaznice za "Comic night" događaj i film "Venom 2" su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan