CineStar bioskopi prvi u Srbiji uvode onlajn plaćanje ulaznica

CineStar bioskopi prvi u Srbiji uvode onlajn plaćanje ulaznica

CineStar bioskopi u Vojvodini, osim što su pojam za filmsku zabavu, pojam su i za vrhunsku tehnologiju koju uvode u svoje multiplekse. Tako su ekskluzivno u Srbiju u bioskop u Novom Sadu prvi doveli 4DX dvoranu opremljenu specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića...

Novi projekat koji nam predstavljaju ovih dana je brzo onlajn plaćanje koje će biti moguće samo u CineStar bioskopima. Do sada je bioskopska publika u Srbiji mogla da kupuje onlajn jedino ako su članovi Loyalty kluba bioskopa, putem Loyalty kartice na koju je bilo potrebno unapred položiti gotovinu. U bioskopima CineStar se uvodi brzo onlajn plaćanje kreditnim i debitnim karticama, konkretno bioskopske ulaznice će biti moguće platiti MasterCard, Maestro, VISA i American Express karticama.


Direktor CineStara Srbija Zoran Savić o ovoj ekskluzivnoj pogodnosti u CineStar bioskopima:

- Onlajn plaćanje je svuda u svetu u porastu, a mi smo ponosni da što smo prvi uspeli da omogućimo našim posetiocima da mogu doslovno iz svoje fotelje ili iz kancelarije, tramvaja.. unapred da kupe ulaznicu bez nervoze i čekanja u redu, a moram da napomenem, i i bez rizika, jer su svi podaci zaštićeni u skladu sa međunarodnim standardom PCI DSS LEVEL 1, a sve transakcije autorizuje Banca Intesa Srbija. Korisnik mora da upiše broj svoje kartice, trajanje, CVV i 3Dsecure ako izdavač kartice to traži. Ako korisnik u tom koraku odluči da sačuva podatke svoje kartice, sledeći put će još jednostavnije moći da kupi ulaznicu jer će samo odabrati karticu i neće morati da upisuje više ništa. Verujemo da će brzo onlajn plaćanje naši posetioci brzo prepoznati kao i će im poseta bioskopima CineStar biti još ugodnija – navodi Savić.

Bioskopske ulaznice za bioskope CineStar će biti moguće kupiti onlajn od 27. marta 2018. Sve informacije u vezi brzog plaćanja preko interneta moguće je dobiti na www.cinestarcinemas.rs putem koga se onlajn ulaznice i kupuju.

Cinestar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Za kraj godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex  u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan