"CineStar Loyalty Club" uveo nove pogodnosti za sve članove, uštede i do 50%

"CineStar Loyalty Club" uveo nove pogodnosti za sve članove, uštede i do 50%

Naslov kampanje "Da, ti si naša Zvezda", najbolje opisuje koliko u bioskopu koji posluje u već tri grada u Vojvodini – Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu – vole svoje verne posetioce. Poseban tretman je za njih osiguran, pa je užitak gledanja najnovijih filmova, u tehnološki najmodernijim dvoranama u Srbiji usput i vrlo isplativ.

"CineStar Loyalty Club" nudi tri vrste kartica – klasičnu Stars Club 2 bonus karticu koja je namenjena svima, Studentsku i Senior karticu.

Svakom potrošnjom u bioskopu skupljaju se bodovi koji se menjaju za gratis proizvode po želji, kupovina i rezervacija ulaznica onlajn takođe je moguća, a novosti programa su povoljniji rođendani za decu, povoljnijie ulaznice za Spektakle tj. opere i balete, ušteda na baru bioskopa i do 50%, ali najatraktivnija novost je Super Sreda – specijalna projekcija koju CineStar u sva tri grada organizuje samo za članove "Loyalty Cluba".


Super Sreda
će se u bioskopima CineStar organizovati jednom mesečno i to uvek prve srede u mesecu. Na tu projekciju najnovijeg filma na repertoaru bioskopa, moći će da dođu samo članovi "Loyalty Cluba" (Senior, Student ili Classic), a ista će uvek imati neku super pogodnost.

Prva Super Sreda održaće se 4. oktobra u 20 sati u sva tri grada, film na repertoaru je "Američki plaćenik", a pogodnost ovog puta je 1+1 ulaznica gratis, naravno samo za članove CineStar Loyalty Cluba! Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa CineStar, ali moguća je i kupovina onlajn, što vlasnici "CineStar Loyalty" kartice već jako dobro znaju i koriste.

- Ako nemate "CineStar Loyalty" karticu, mislimo da je pravo vreme da je otvorite i postanete član. "Da, ti si naša Zvezda" je program koji ti donosi samo pogodnosti i uštede, tako da si sa "Loyalty" karticama uvek u plusu! – poručuju iz CineStara.


PR tekst

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan