CineStar: Na dan otvaranja uz svaku kupljenu ulaznicu jedna na poklon

CineStar: Na dan otvaranja uz svaku kupljenu ulaznicu jedna na poklon

Prvog dana na repertoaru bioskopa naći će se neki od trenutno najpopularnijih holivudskih blokbastera: -Legenda o Tarzanu, Ledeno doba: Veliki udar, Veliki dobroćudni džin, Obaveštajci, Velika iluzija 2, Dan nezavisnosti: Nova pretnja, Dok nisam srela tebe, U potrazi za Dori i Prizivanje zla 2. Redovan program bioskopa se već nalazi na sajtu CineStar.rs.

Koji će se filmovi emitovati u petak, prvog dana?

Raspored projekcija za petak:
Ledeno doba: Veliki udar (sinhronizovano)   19.20, 19.30 i 20.00
Legenda o Tarzanu      20.00, 21.00, 21.30, 22.00
Veliki dobroćudni džin (sinhrnoizovano)     19.40
Obaveštajci     20.40, 22.10
Dan Nezavisnosti: Nova pretnja     21.50
Velika Iluzija 2      21.30, 22.30
Prikzivanje Zla 2   22.00

Kada će biti puštene karte u prodaju i na kojim mestima će se kupovati?

Na dan otvaranja bioskopa, u petak 15. jula prve filmske projekcije će početi u 19.20 časova, a kupovina karata biće moguća na prodajnim mestima u prizemlju zgrade CineStar bioskopa. Već od sledećeg dana, građani Novog Sada ulaznice će moći da kupuju fizički, na punktovima bioskopa, ali i online putem http://www.cinestarcinemas.rs ili uz pomoć iCineStar mobilne aplikacije za iPhone, iPad iAndrodi pametne telefone.

Koja će biti cena ulaznica i da li će postojati neki paketi?

Zahvaljujući specijalnoj CineStar akciji 1+1, posetioci će na dan otvaranja uz svaku kupljenu ulaznicu dobiti još jednu na poklon. Već sledećeg dana mogu da očekuju prepoznatljive akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu - povoljnijeg dana za bioskop, zatim proslave rođendana. Cena ulaznica će se u zavisnosti od sale, vrste sedišta, dana i sata kretati već od 280 dinara.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje vode betanija Isključenje struje bez vode Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje raspored sahrana novi sad izmena režima saobraćaja sahrane novi sad novosađani servisne informacije novi sad novorođenčad opens 2019 raspored sahrana i ispraćaja horoskop bebe policija isključenja struje opens distrikt servisne informacije elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadsko porodilište novosadska policija Novo naselje JKP Vodovod i kanalizacija sahrane gradsko groblje bez struje