CineStar: Na dan otvaranja uz svaku kupljenu ulaznicu jedna na poklon

CineStar: Na dan otvaranja uz svaku kupljenu ulaznicu jedna na poklon

Prvog dana na repertoaru bioskopa naći će se neki od trenutno najpopularnijih holivudskih blokbastera: -Legenda o Tarzanu, Ledeno doba: Veliki udar, Veliki dobroćudni džin, Obaveštajci, Velika iluzija 2, Dan nezavisnosti: Nova pretnja, Dok nisam srela tebe, U potrazi za Dori i Prizivanje zla 2. Redovan program bioskopa se već nalazi na sajtu CineStar.rs.

Koji će se filmovi emitovati u petak, prvog dana?

Raspored projekcija za petak:
Ledeno doba: Veliki udar (sinhronizovano)   19.20, 19.30 i 20.00
Legenda o Tarzanu      20.00, 21.00, 21.30, 22.00
Veliki dobroćudni džin (sinhrnoizovano)     19.40
Obaveštajci     20.40, 22.10
Dan Nezavisnosti: Nova pretnja     21.50
Velika Iluzija 2      21.30, 22.30
Prikzivanje Zla 2   22.00

Kada će biti puštene karte u prodaju i na kojim mestima će se kupovati?

Na dan otvaranja bioskopa, u petak 15. jula prve filmske projekcije će početi u 19.20 časova, a kupovina karata biće moguća na prodajnim mestima u prizemlju zgrade CineStar bioskopa. Već od sledećeg dana, građani Novog Sada ulaznice će moći da kupuju fizički, na punktovima bioskopa, ali i online putem http://www.cinestarcinemas.rs ili uz pomoć iCineStar mobilne aplikacije za iPhone, iPad iAndrodi pametne telefone.

Koja će biti cena ulaznica i da li će postojati neki paketi?

Zahvaljujući specijalnoj CineStar akciji 1+1, posetioci će na dan otvaranja uz svaku kupljenu ulaznicu dobiti još jednu na poklon. Već sledećeg dana mogu da očekuju prepoznatljive akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu - povoljnijeg dana za bioskop, zatim proslave rođendana. Cena ulaznica će se u zavisnosti od sale, vrste sedišta, dana i sata kretati već od 280 dinara.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan