CineStar proglašen najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi

CineStar proglašen najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi

Prestižna nagrada "Internacional Exibitor of the Year" koju dodeljuje međunarodno udruženje bioskopa UNIC veliko je priznanje za kompaniju Blitz-CineStar.

Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi u 2019. godini, a nagradu će dodeliti upravi Blitz-CineStara na kongresu CineEurope u Barseloni u junu ove godine.

CineEurope je najdugovečniji i najuspešniji evropski kongres za velike, regionalne i nezavisne filmske profesionalce. Na kraju kongresa dodeljuje se priznanje Internacional Exhibitor of the Year bioskopskom prikazivaču čija dostignuća, novi projekti, rast i liderstvo u industriji postavljaju nove standarde i pomeraju granice.

Ove godine prestižna nagrada odlazi upravo Blitz-CineStaru. Iz CineEurope su istakli da je Blitz-CineStar pravi primer takve kompanije, koja iznova podiže lestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast. Posebno su istakli kako je Blitz-CineStar izuzetno predan u pružanju najboljeg mogućeg bioskopskog doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalne inovacije, čime su postali jedan od vodećih i najbrže rastućih bioskopskih lanaca u regiji i Evropi.

Nagrada za najboljeg evropskog bioskopskog prikazivača je kruna poslovanja, a stigla je upravo nakon nedavnog otvaranja multipleksa u Banjaluci i uoči skorog projekta u Beogradu, tokom ove godine.


- Izuzetna nam je čast da primimo ovu vrednu nagradu CineEurope, ali i zadovoljstvo i ponos što je struka prepoznala naš stalni napor, ulaganje, ali i znanje. Zahvalio bih se svim našim zaposlenima, našim poslovnim partnerima i vernim posetiocima, koji su takođe deo ovog uspeha, a naša vizija Bioskopa s pet zvezdica je očigledno bila pun pogodak. CineStar je postao sinonim za najbolje bioskopsko iskustvo u Evropi, stvorili smo lanac bioskopa nove generacije u koji smo ekskluzivno doveli neke revolucionarne formate kao što su 4DX i KIDS CINESTAR dvorana sa toboganima i zonama za igranje. Stvorili smo destinacijske bioskope s barovima i raznim sadržajima u kojima posetioci vole da borave i u kojima svako pronalazi nešto za sebe. Svaki naš novi bioskop je uvek po nečemu bolji, a naš najnoviji projekat u Beogradu, u Ada Molu koji se upravo gradi, biće najlepši i najmoderniji bioskop u Srbiji. Veliko je zadovoljstvo biti prvi u branši u Evropi, to nam daje krila da nastavimo, a obzirom da Blitz-CineStar i dalje širi svoj lanac novim projektima u regiji, ova nagrada nas i obavezuje da budemo uvek bolji i da zadržimo ove visoke standarde – izjavio je Zoran Savić, direktor Blitz-CineStar Srbija nakon saznanja da je ova kompanija dobitnik te prestižne nagrade.

U sklopu investicionog ciklusa koji Blitz-CineStar sprovodi od svog osnivanja 2003. godine do danas, CineStar Cinemas grupa u regiji broji 23 multipleksa (uključujući naredni u Beogradu), sa 145 digitalnih dvorana i preko 23.000 sedišta, što zajedno sa gotovo 5 miliona prodatih ulaznica godišnje – čini CineStar Cinemas najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regiji.

PR tekst

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Fruška gora raspored sahrana novi sad groblje lisje Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje almaško groblje OK Vojvodina novorođenčad bez struje novosadsko porodilište gradsko groblje bebe JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina isključenja struje servisne informacije odbojka sahrane novi sad radosne vesti epk 2021 servisne informacije novi sad bez vode sahrane opens 2019 Isključenje struje Spens betanija Daško i Mlađa havarija na vodovodu