CineStar vas poziva u bioskop na Dan zaljubljenih

CineStar vas poziva u bioskop na Dan zaljubljenih

Sa prvim danima februara parovi polako kreću da planiraju kako će provesti Dan zaljubljenih. Neki se odluče za romantičnu večeru, neki taj dan provedu u toplini svog doma, neki otputuju, a neki se odluče za izlazak u bioskop. 

Nova CineLady projekcija ove godine zakazana je baš na Dan zaljubljenih,  a budući da je ovako prigodan datum CineStar je za svoje verne CineLady posetiteljke organizovao specijal za Dan zaljubljenih – prvi CineLady uz izbor od dva ljubavna filma: "Berlin, volim te" i "Kako uhvatiti neženju?". 

- Pozovite mamu, sestru ili prijateljice u ženski izlazak u slavu ljubavi i izaberite svog filmskog favorita – poručuje se u saopštenju.

"Berlin, volim te" je svojevrsna oda ljubavi, najnoviji film iz antologijskog serijala Gradovi ljubavi, koji će vas opčiniti skrivenim kvartovima Berlina i maestralnom glumom Helen Miren i Kire Najtli.

Oni sa nešto drugačijim senzibilitetom moći će da uživaju u komičnim zapletima i ljubavnoj hemiji između Kijanua Rivsa i Vinone Rajder u novom hit filmu "Kako uhvatiti neženju?".

Popularno CineLady veče ima ograničen kapacitet i održava se u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu, a svaku posetiteljku očekuje piće dobrodošlice i pokloni sponzora – Biobaza i Nescafe. Specijalno u CineStaru 4DX Novi Sad, najsrećnijie posetiteljke dobiće na poklon šoping karticu 12.000 RSD u tržnom centru BiG i večeru u restoranu "Nacionalna klasa by Vojvodina".

- Spremite se za dobar provod i osigurajte svoje ulaznice na vreme – poručuju iz CineStara.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan