CINESTAR: Zabavno-filmski dečji festival od 4. do 7. oktobra

CINESTAR: Zabavno-filmski dečji festival od 4. do 7. oktobra

Sa željom da razviju ljubav dece prema filmu i pokrenu njihovu kreativnost, CineStar bioskopi organizuju prvi Dečji festival – dane zabave i filma po meri dece.

Dani za vrtiće i škole rezervisani su za 4. i 5. oktobar kada za razrede započinje nagradni konkurs "Postani filmski kritičar“ u kome mogu da osvoje vredne nagrade kao Acer laptop računar, set knjiga  ili projekciju za ceo razred, a sve uz posebne i najpovoljnije cene ulaznica za organizovane posete škola i vrtića, od 260 dinara.

Porodični dani su za vikend od 6. i 7. oktobra od 11 do 17 sati. Svi posetioci će moći da kupe svoju ulaznicu za 2D projekcije dečjih filmskih hitova po promotivnoj ceni već od 270 dinara, a najmlađe će dodatno obradovati i partneri Dečjeg festivala – Lizzy i Frikom.

Ekskluzivno u CineStaru 4DX Novi Sad u subotu 7. oktobra u 11 časova biće i prva parada filmskih crtanih likova, koja će proći celim tržnim centrom BIG.

CineStar poziva najmlađe Novosađane i Novosađanke da dođu maskirani, jer je za prvih 50 maski obezbeđena besplatna bioskopska ulaznica.

U predvorju bioskopa u Novom Sadu od 11 do 17 sati biće organizovani različiti zabavni programi: Haos animatori, facepainting, maskote, baloni, a tu su i pokloni partnera.


Otvaranje Dečjeg festivala u Novom Sadu će biti uz specijalnu projekciju filma "Kuća magičnog sata“, pre koje posetioce očekuje atraktivan mađioničarski nastup.

U sklopu Dečjeg festivala filmska preporuka su najnovije animacije za sve uzraste "Stopalići" i "Kondorito: Avantura u svemiru-sinh" kao i porodična fantazija za nešto starije školarce "Kuća magičnog sata".

Kupovina ulaznica za sve filmske projekcije, mogućaje na svim bioskopskim blagajnama, kao i online.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan