"Čistoća": Od danas odnošenje krupnog otpada

"Čistoća": Od danas odnošenje krupnog otpada

Javno-komunalno preduzeće "Čistoća" od danas realizuje redovni deo Programa uklanjanja krupnog otpada. Iz ovog preduzeća saopštavaju da krupni otpad čine predmeti koji po svojoj veličini, količini i sastavu ne spadaju u kućni otpad, a to su najčešće dotrajali predmeti iz domaćinstva, stari nameštaj, delovi sanitarne opreme i slično, a ujedno i apeluju na građane da odlože nepotrebne predmete u postavljene kontejnere kako bi predupredili nastanak divljih deponija.

Danas i naredna dva dana kontejneri će biti postavljeni u mesnoj zajednici "Dunav" na sledećim lokacijama: kod kula na Beogradskom keju, na uglu Žarka Vasiljevića i Stevana Milovanova, kao i na uglu ulica Šumadijske i Episkopa Visariona - kod Saobraćajne škole "Heroj Pinki".

Takođe, kontejneri će od sutra biti postavljeni i u mesnoj zajednici "Žitni trg" na lokacijama: Braće Jovandić iza broja 5, na uglu Vojvode Šupljikca i Đurđa Brankovića, kao i na uglu Vojvode Bojovića i Vuka Karadžića - ispred broja 5.

Od četvrtka kontejneri će biti i u mesnoj zajednici "Stari grad" i to na Trifkovićevom trgu, Trgu Marije Trandafil - preko puta Matice srpske na parkingu, na uglu ulica Vojvode Putnika i Ive Lole Ribara, kao i na uglu ulica Ilije Ognjanovića i Modene - na parkingu za taksi.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan