"ČISTOĆA": Raspored odnošenja baštenskog otpada

"ČISTOĆA": Raspored odnošenja baštenskog otpada

Ekipe "Čistoće" odnosiće u ponedeljak baštenski otpad iz Budisave, Šangaja, Stepanovićeva, Kisača, sa Satelita i Banatića po pozivu.

Taj posao će u utorak, 24. oktobra obavljati u Kaću, a u sredu, 25. oktobra u Rumenki, na Sajlovu, Adicama, Avijatičarskom naselju i Grbavici, takođe po pozivu. Otpad će se u četvrtak, 26. oktobra uklanjati iz Sremske Kamenice, Ledinaca i Bukovca. U petak, 27. oktobra  "Čistoća" će otpad odnositi s Podbare, Salajke, Čeneja, Adamovićevog naselja, Detelinare, dela Bulevara (kod stanice), iz Velikog rita, Malog Beograda i Pejićevih salaša.

Redovni godišnji program uklanjanja baštenskog otpada trajaće do kraja novembra. Trava, granje, lišće, korov i sličan otpad organizovano će se odnositi iz svih naselja s individualnim tipom stanovanja po preciznom rasporedu. Građani treba da do 6 časova ostave baštenski otpad ispred svojih kuća, na istom mestu gde ostavljaju kante za smeće. Otpad treba da bude upakovan u kese, džakove ili kutije, a granje povezano u snopove, ukoliko se ne može drugačije složiti. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan