Čistoća uklanja divlju deponiju na Temerinskom putu

Čistoća uklanja divlju deponiju na Temerinskom putu

Raščišćavanje divlje deponije na Temerinskom putu, koju je u saradnji sa JKP “Čistoća” organizovao gradski odbor Zelene stranke, počelo je danas.

Iako iz“Čistoće” svakodnevno apeluju na građane da otpad ne odlažu na javne površine, već na za to predviđena mesta, divlja deponija na Temerinskom putu nije usamljen slučaj.

Danijela Jankov iz JKP“Čistoća” kaže da to preduzeće godišnje ukloni divlje deponije sa oko 12. 500 lokacija, odnosno svakog dana se raščisti od 30 do 40 manjih i većih deponija.

“Da se ovakve stvari ne bi dešavale i ponavljale, neophodno je sistemsko rešavanje problema, a mi činimo sve što je u našoj moći. Neretko se dešava da neku lokaciju očistimo i da na istom mestu već sutradan nikne nova divlja deponija”, kaže objašnjava Danijela Jankov.

Nažalost, na mnogim lokacijama širom grada konstantno se stvaraju nove deponije, a ni ova na Temerinskom putu nije izuzetak.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad policija opens 2019 gradsko groblje novosadsko porodilište štrand Spens havarija na vodovodu novorođenčad sahrane betanija bebe raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode sahrane novi sad jkp lisje isključenja struje servisne informacije novi sad horoskop Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina servisne informacije grad novi sad bez vode radosne vesti lisje almaško groblje opens distrikt bez struje